Τέλος ο Ερέρα από τον ʼρη!

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό προπονητή πριν καλά-καλά αρχίσει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Έχοντας στην πλάτη του τις τρεις διαδοχικές ήττες από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Ερέρα γνώριζε τις σκέψεις της διοίκησης για την αντικατάστασή του. Η ήττα από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τον μοναδικό υποστηρικτή του. Τον Θόδωρο Καρυπίδη. Γιατί στην… πλύση εγκεφάλου που δέχθηκε εδώ και αρκετές εβδομάδες για να αντικατασταθεί ο Ισπανός τεχνικός, ο πρόεδρος του Άρη του πρόσφερε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε, στη σημερινή (5/11) συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη διάρκεια αυτής, ζήτησε να μάθει από τον Πάκο Ερέρα τους λόγους για τους οποίους η ομάδα παρουσιάζεται τόσο δυσλειτουργική στο τελευταίο διάστημα, κυρίως σε επίπεδο αποτελεσμάτων. Άκουσε τον Ισπανό τεχνικό, επί της ουσίας όμως ο κ. Καρυπίδης είχε πάρει τις αποφάσεις του από χθες (4/11) το βράδυ, στη συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντίνο Διαμαντόπουλο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου, ο Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε την απόφασή του στον Πάκο Ερέρα ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός φεύγει από τον Άρη με απολογισμό πέντε νικών, ισάριθμων ηττών και αλλά μιας ισοπαλίας σε σύνολο 11 αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα, μαζί με τον Πάκο Ερέρα, αποχωρεί και ο Ραούλ Μπράβο από το τεχνικό επιτελείο καθώς επίσης και ο Τέλμο Ντε Αντρές.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας