Έπεσε με αξιοπρέπεια!

Η ΑΕΚ ήταν υπέροχη μέχρι να την «κρεμάσει» ο Τσόσιτς, η Μπάγερν ανέβασε στροφές στο β' και καθάρισε (2-0) το ματς. Η Ένωση φεύγει με αξιοπρέπεια από το Μόναχο αλλά αναζητεί τον πρώτο της βαθμό.

Αν ένας ουδέτερος παρατηρητής έβλεπε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την ΑΕΚ -και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- μάλλον θα βαριόταν. Η αναμέτρηση άλλωστε δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ο ρυθμός ήταν χαμηλός και οι κενοί χώροι βρισκόντουσαν με το σταγονόμετρο. Με άλλα λόγια, η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα στο Allianz Arena: επέβαλλε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό που την βόλευε, δεν επέτρεψε στην Μπάγερν να την απειλήσει ιδιαίτερα και κοίταξε στα μάτια όσο μπορούσε την μεγάλη αντίπαλό της.

Μια φάση αδράνειας ωστόσο ήταν αρκετή για να γραφτεί το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο: ο Τσόσιτς έκανε ένα χαζό πέναλτι στον Λεβαντόφσκι στο 31' που ο Πολωνός μετέτρεψε σε γκολ για την ομάδα του και το άγχος έφυγε από τα πόδια των γηπεδούχων. Η αλήθεια είναι πάντως είναι ότι ο διαιτητής θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να σφυρίξει λίγο καλύτερα την ελληνική ομάδα αλλά ήταν ξεκάθαρο πως είχε αποφασίσει να παίξει έδρα.

Στην επανάληψη, αν και το παιχνίδι δεν άλλαξε δραματικά εικόνα, η Μπάγερν ανέβασε ρυθμούς και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Μπάρκα πάντως να στέκεται στο ύψος του και να κάνει μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ήταν ξεκάθαρο πάντως ότι αν και η ΑΕΚ στεκόταν καλά δεν μπορούσε να απειλήσει και όταν έγινε το 2-0 από τον Λεβαντόφσκι το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε οριστικά. 

Από το 70ο λεπτό, οπότε και ο Πολωνός διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του, ήταν ξεκάθαρο ότι οι δύο ομάδες απλά έμειναν να περιμένουν το τελικό σφύριγμα...

Δειτε Επισης

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα