Παγκόσμιο σκάνδαλο: Προσπαθούν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό και απ’ το Γιουρόπα

Ένα παγκόσμιο σκάνδαλο που θα συγκλονίσει την κοινή γνώμη ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες. Ποιοι και γιατί συνωμοτούν για να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του Europa League;

Ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια φίλοι μου, δέχεται πόλεμο μεγαλύτερο και απ’ της Βίρνας όταν η Σελήνη προσπαθούσε να της κλέψει τον Αλέξη στη Λάμψη είναι γνωστό. Εκείνο που δεν είναι γνωστό και θα έπρεπε οι εξυγιαντές συνωμότες να γνωρίζουν είναι ότι όποιος τα έβαλε με τον θρύλο και το δίκιο του βρήκε απέναντι του το τρίο Μπελκάντο. Τον Κώστα-Τσέλσι, το χρωμοσαμπουάν του Γαβαθιώτη και τον Κώστα Νικολακόπουλο. Από τα δόντια αλιγάτορα που ‘χει να φάει τρεις μήνες μπορεί και να ξεφύγεις. Από το μικροσκόπιο του άγρυπνου Νικολακόπουλου ποτέ. Ο Κώστας αφού ξεσκέπασε τους ντόπιους εξυγιαντές, που τάχα μου δεν ήξεραν ότι ο κανονισμός λέει ότι «το διεξαγόμενο πρωτάθλημα είναι το κύπελλο», πέρασε στην επόμενη πίστα, βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτα ενός διεφθαρμένου διεθνούς κυκλώματος εγκληματιών, που κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να στερήσουν το Europa League από τον Ολυμπιακό. 

Με ένα άρθρο-γροθιά στο κατεστημένο έφερε τους συνωμότες προ των ευθυνών τους: «Τελικά με…δικαίωσαν και το έφεραν ισοπαλία Μπέτις και Μίλαν! Όπως ακριβώς είχα γράψει χθες το πρωί! Όχι, δεν έγραψα καμία εξυπνάδα. Απλά έκατσα και τα έβαλα κάτω και είδα τι αποτέλεσμα συνέφερε και τους δύο ώστε να προκριθούν. Απλό είναι. Ιταλοί και Ισπανοί δεν είναι κορόϊδα. Είδαν ότι με ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης σε σχέση με τον αντίπαλο τους, δηλαδή τον Ολυμπιακό, κι έτσι το έληξαν Χ». Τι σκέφτηκαν οι αλήτες. 

Είδαν ότι ο Ολυμπιακός με την αρμάδα που ‘χει φτιάξει ο πρόεδρος φέτος δεν έχει αντίπαλο εντός των τειχών και αποφάσισαν να τον πλήξουν στην αχίλλειο πτέρνα του. Την ψυχολογία. Προσπαθούν να του στερήσουν την κούπα στην Ευρώπη για να πέσει η ψυχολογία των παικτών του και να μην μπορούν να αποδώσουν στην Ελλάδα. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να αστοχήσει σε τετ α τετ ο Φέτφα. Διαφορετικά, έχει εντός περιοχής καλύτερο ποσοστό και απ’ του Μπόγρη στα τρίποντα. 

Γι’ αυτό και το διεθνές σχέδιο αποσταθεροποίησης των αστεριών του θρύλου ήταν μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια: «Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει μέσα στη Σεβίλλη και να φέρει ισοπαλία με τη Μίλαν και να μείνει έξω! Γιατί στην τριπλή ισοβαθμία Μίλαν, Μπέτις, Ολυμπιακός η βαθμολογία είναι ακριβώς με αυτή τη σειρά. Τρίτος ο Ολυμπιακός και μένει έξω. Εκτός κι αν κερδίσει μέσα στη Σεβίλλη με δύο γκολ διαφορά…». Δεν είναι και δύσκολο για τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά ακόμα και 6-0 να κερδίσει κάτι θα βρουν για να τον αποκλείσουν. 

Μετά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και τα ΜΑΤ τώρα στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού μπήκαν και ο Μπερλουσκόνι, ο Ραχόι και άλλα 25 εκατομμύρια οπαδοί της Μίλαν και της Μπέτις. Μιλάμε για παγκόσμιο σκάνδαλο. Αν συνεχίζουν να τον ζηλεύουν όλοι τόσο, σε λίγο ο θρύλος θα έχει στην Ευρώπη περισσότερους haters και απ’ την Μέγκι στο Next Top Model. 

Εκείνο που δεν ξέρουν οι ευρωπαίοι εξυγιαντές φίλοι μου είναι ότι είναι πολύ πιθανό στο τέλος να την πατήσουν σαν πρωτάρηδες, λόγω ενός κρυφού κανονισμού που δεν είχαν ποτέ διαβάσει:

«Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός για να περάσει χρειάζεται ισοπαλία με την Μπέτις και νίκη επί της Μίλαν. Η, αν χάσει στην Μπέτις, νίκη επί της Μίλαν με 2-0. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος των άλλων δύο, εξ ου κι η ωραία ισοπαλία στο μεταξύ τους χθεσινό παιχνίδι. 

· Όμως, η μαγκιά για τον Ολυμπιακό είναι ότι ακόμη μένει ζωντανός. Κι όσο μένει ζωντανός, μπορεί να σκοτώσει έναν από τους δύο. Η, και τους δύο! Μπάλα είναι. Άλλωστε, παίζοντας στον α΄ γύρο με Ιταλούς και Ισπανούς ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν είχε και καμία μεγάλη διαφορά μαζί τους. 

· Με την Μπέτις έφερε 0-0 στο Καραϊσκάκη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά. Μπορούσε η Μπέτις να κάνει το διπλό, αλλά μπορούσε κι ο Ολυμπιακός να κερδίσει, έχοντας τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Χασάν και τον Φετφατζίδη. Με τη Μίλαν έχασε 1-3 στο Μιλάνο, αλλά κέρδιζε 1-0 ως το 70’». Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; 

Αν τα παιχνίδια δεν τελείωναν στο 90’, αλλά στο 70’ τώρα ο Ολυμπιακός θα ήταν στην επόμενη φάση. Και θα καθάριζε την Μπέτις (επειδή δεν θα ‘μενε ποτέ με 10 παίκτες και ένα γκολ θα το έβλεπε σίγουρα ο Θαναηλάκης) και θα κέρδιζε 1-0 την Μίλαν. Γι’ αυτό και το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προσφύγει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας την αφαίρεση τριών γκολ από τη Μίλαν, βάσει του νέου κανονισμού που ανακάλυψε ο Νικολακόπουλος που λέει ότι «Η αφαίρεση των γκολ γίνεται στο διεξαγόμενο πρωτάθλημα. Και ποιο είναι το διεξαγόμενο πρωτάθλημα; Μα φυσικά το Europa League στο οποίο τα ματς λήγουν στο 70’». 

Αυτό έχει στο μυαλό του ο Κώστας και είναι ακόμα αισιόδοξος: «Η Μπέτις με τη Μίλαν είναι τα φαβορί για την πρόκριση. Ξεκάθαρα. Όπως ήταν από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητες του, και είναι υποχρεωμένος να τις εξαντλήσει». Αν εφαρμοστούν οι νόμοι όχι μόνο περνάει ο Ολυμπιακός, αλλά παίρνει και την πρώτη θέση στον όμιλό του. Γι’ αυτό έχει τις πιθανότητες του και είναι υποχρεωμένος να τις εξαντλήσει μέχρι και το τελευταίο ρολό.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν