Μελισσανίδης: "Δήθεν επεισόδιο με τον παρατηρητή"

Mε μία γραπτή δήλωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και σύμφωνα με τα οποία, φέρεται να έχει επιτεθεί φραστικά στον παρατηρητή διαιτησίας, κ. Κύρκο. Ο Μελισσανίδης υποστηρίζει πως τα γραφόμενα "δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα" και επαναλαμβάνει ότι η μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου "θα δοθεί μέχρι τέλους".

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:
"Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους".

Στο μεταξύ, εκτός από τις επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι νόμιμη η αναγραφή στο φύλλο αγώνα της δήλωσης Κύρκου, αφού ο διαιτητής κανονικά αναφέρει στο φύλλο αγώνα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή του, υπάρχουν και άλλες... ενστάσεις περί του παρατηρητή στην υπερασπιστική γραμμή Μελισσανίδη.

Παρά την τόσο σοβαρή απειλή, που κατήγγειλε πως δέχθηκε, δεν κουνιέται καν από τη θέση του και δεν αναφέρει τίποτα πουθενά για να ζητήσει προστασία. Ενώ φαίνεται να συνομιλεί κανονικά με τον Μελισσανίδη ηρεμότατα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.  
 

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη