Αυτά ισχύουν για Μπέργκ και Ολυμπιακό

Μονάχα λίγο καιρό ξαποσταίνει και επανέρχεται δριμύτερο στην εγχώρια ποδοσφαιρική σκηνή, εκείνο το σενάριο που βγάζει…γούστα και φέρνει τον («κελεμπία») Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στο μεταγραφικό «σημάδι» ελληνικών ομάδων.

Εσχάτως, άρχισε να παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το όνομα του Σουηδού επιθετικού της Αλ Αΐν.

Κι αυτό συμβαίνει σε μία περίοδο όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει στη διαδικασία να ψάχνουν για έναν «βαρβάτο» - γκολτζή κι είναι έτοιμοι να τα σπρώξουν…χοντρά για το συγκεκριμένο μεταγραφικό project.

Κατά πόσον όμως πίσω από τον καπνό που σηκώθηκε για τον Μπεργκ, υπάρχει και (πειραιώτικη) φωτιά;

Το «fan club» στον Πειραιά

1. Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ολυμπιακού κυκλοφορεί «fan club» του Τουρέ. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει…ένθερμους υποστηρικτές εντός των ερυθρόλευκων τειχών, που βλέπουν στο πρόσωπό του ή καλύτερα στα πόδια του, τον παίκτη που δύναται με το «καλημέρα» και χωρίς καμία χρονοτριβή (για εγκλιματισμό και προσαρμογή στο περιβάλλον του Ρέντη και του ελληνικού πρωταθλήματος) να δώσει λύσεις στην επιθετική δυστοκία της πειραϊκής ομάδας.

Καμία...ενόχληση στον Μπεργκ και την Αλ Αΐν 

2. Κρούση του Ολυμπιακού στην πλευρά του Μπεργκ σχετικά με την διερεύνηση των προθέσεων του, δεν υφίσταται το τάιμινγκ που διανύουμε. Ούτε φυσικά κάποια ενόχληση στην Αλ Αΐν, με την οποία να θυμίσουμε πως ο Μπεργκ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και την πλευρά του ποδοσφαιριστή να διατηρεί την μονομερή ανανέωση.

Να μην ξεχνάμε φυσικά πως υπάρχει κι εκείνη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που έχει να λαμβάνει ο Παναθηναϊκός για την περίπτωση επιστροφής του Μπεργκ σε άλλη ελληνική ομάδα και η οποία λήγει στις 31 Ιανουαρίου, με την λήξη δηλαδή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ρήτρα πάντως που μπορεί να ξεπεραστεί, είτε με 6μηνο δανεισμό του Σουηδού φορ, είτε μένοντας ελεύθερος.

Ο ρόλος του Στάινερ Ντίετζ

3. Πρόσωπο – «κλειδί» είναι ο agent Στάινερ Ντίετζ. Πρόκειται για τον μάνατζερ που δεν είναι απλά ο εκπρόσωπος του Σουηδού ποδοσφαιριστή, αλλά ο «μεγάλος αδερφός» της οικογένειας Μπεργκ, όπως χαρακτηρίζεται από πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν την επιρροή που έχει στον Μάρκους και την σύζυγό του Ζοσεφίνα.

Ο agent Σιδηρόπουλος κι η άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα!

4. Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος είναι ο Έλληνας ατζέντης που συνδέεται με πολύχρονη φιλία με τον Στάινερ Ντίετζ και συνεργάστηκε μαζί του στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν. Ο Σιδηρόπουλος φημίζεται για τις άκρες και τα κονέ του με αραβικές ομάδες.

Κι από πρόσωπα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του agent Σιδηρόπουλου, δεν προκύπτει κανένα θέμα Ολυμπιακού - Μπεργκ, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Παρεμπιπτόντως, το όνομα του Μπεργκ κυκλοφόρησε προ ημερών στα γραφεία άλλης σουπερλιγκάτης ομάδας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ καλά οι Ντίετζ – Σιδηρόπουλος, αλλά μέχρι εκεί…

Τα 3,4 εκατ. € του ετήσιου συμβολαίου του με την Αλ Αΐν και τσουχτερό κασέ του, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για την απόκτηση των δικαιωμάτων του και καθιστούν μάλλον απαγορευτική (το δεδομένο τάιμινγκ) την μεταγραφή του.   

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ