Play off και βλέπουμε για Καλογερόπουλο

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που έχει παραπεμφθεί από τον Δημήτρη Κύρκο, αναμένεται να μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ορισμών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παρατηρητής διαιτησίας από την Ένωση Θεσπρωτίας με δηλώσεις στην εφημερίδα "Goal News" τόνισε ότι του χρεώνει τρεις φάσεις και για τις δύο ομάδες, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς και η εκτέλεση πέναλτι του Βάργκας.

Οι επίμαχες φάσεις λοιπόν, είναι το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα στον Σουκουλίνι, η αποβολή του Μποτία, απόφαση στην οποία έχει συμφωνήσει και ο βοηθός Γρεβένης και ακόμη μία, ίσως η αποβολή του Ντίντακ για μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.

Επίσης, διέψευσε την έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία είχε βάλει καλό (και μη παραπέμψιμο) βαθμό στον διαιτητή Καλογερόπουλο και τον βοηθό Γρεβένη αλλά η ΚΕΔ όπως έχει το δικαίωμα σύμφωνα με το άρθρο 39, παράγραφος 6 του κανονισμού διαιτησίας, του την επέστρεψε πίσω και στην συνέχεια τους παρέπεμψε και τους δύο.

"Έχω στείλει μόνο μία έκθεση, την Κυριακή το μεσημέρι. Ο βαθμός του Καλογερόπουλου είναι παραπέμψιμος", είπε. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι είπε στα αποδυτήρια στους διαιτητές πως οι αποφάσεις του ήταν σωστές και θα κάνει χρήση βίντεο.

Από 7 μέχρι 7.4
Ο Καλογερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει βαθμό από 7 μέχρι 7.4, που σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας σημαίνει "απογοητευτική απόδοση με ένα ξεκάθαρο σημαντικό σφάλμα ή απόδοση με δύο ή περισσότερα σαφή σφάλματα" και ισοδυναμεί με τιμωρία δύο μηνών. Μέχρι τις 17/4 δηλαδή όταν και λήγει η κανονική περίοδος της Super League.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Γρεβένη φέρεται να έχει πάρει 7.9 (σ.σ. "ένα ξεκάθαρο διαιτητικό σφάλμα" σύμφωνα με τον κανονισμό), που αφορά τον ρόλο του στην αποβολή του Μποτία. Ο βαθμός είναι οριακά παραπέμψιμος καθώς από 8 και πάνω δεν προβλέπεται τιμωρία.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η έκθεση του παρατηρητή δεν είναι δεσμευτική για την ΚΕΔ ως προς το χρονικό διάστημα της τιμωρίας που μπορεί να είναι μεγαλύτερος αλλά και μικρότερος.

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας