Τα 5,3 εκατ. ευρώ το χρόνο «σπρώχνουν» τον Πρίγιοβιτς!

H πρόταση της Αλ Ιτιχάντ στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δρομολογεί τις εξελίξεις στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα δεδομένου πως το μυθικό συμβόλαιο που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον 28χρονο ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να τον αφήσει σε καμία περίπτωση ασυγκίνητο.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν δώσει διήμερη άδεια στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, όπως διαβάσατε και μέσα από το SDNA.

Στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον Πρίγιοβιτς και τον ΠΑΟΚ γίνεται σαφές πως ο παίκτης πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή δεδομένου πως του προσφέρουν 5.3 εκατ. ευρώ το χρόνο! Νούμερο που εκτοξεύεται αν συνυπολογίσει κανείς πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για 4.5 χρόνια.

Υπάρχει ωστόσο μια σημαντική παράμετρος στην συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας που είναι στα δέκα εκατ. ευρώ, τότε τα χέρια του ΠΑΟΚ μοιάζουν... δεμένα. Ωστόσο, από την διάθεση της Αλ Ιτιχάντ προκύπτει πως θέλουν να καταβάλλουν το ποσό σταδιακά και όχι άμεσα, κάτι που περιπλέκει την κατάσταση...

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να πουλήσει στην παρούσα φάση και είναι σαφές πως εξαντλεί όλα τα περιθώρια προκειμένου να τον κρατήσει μέχρι τέλους στο δυναμικό του παρά το γεγονός πως τα οικονομικά κίνητρα είναι άκρως δελεαστικά για τον Πρίγιοβιτς.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες