Ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός!

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League και θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο.

Η αποστολή των Πειραιωτών μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί οι πρόσφατες μνήμες από την συγκεκριμένη έδρα να είναι νωπές και αρκούντως ευχάριστες λόγω του εμφατικού 3-0 επί Μίτσελ, εντούτοις η Άντερλεχτ έχει να χάσει στην έδρα της από τις 15 Μαρτίου 2005 και σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Θυμίζουμε ότι εκείνη την βραδιά ο Μίτσελ έσωσε την "παρτίδα" για τον ίδιοκαι παρέμεινε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήταν μια από τις πιο ονειρεμένες βραδιές του Ολυμπιακού σε παιχνίδι του Champions League.

Το πρωί της Τετάρτης (17/2) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό της Βρυξέλλες και το απόγευμα (19:30, τοπική) οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του, όπου δυστυχώς υπήρξε το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του.
 
Αναφορικά με τα πλάνα του "ερυθρόλευκου" κόουτς για το παιχνίδι, περιμένουμε ένα σχήμα με τους Ρομπέρτο στα γκολπόστ, τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά - Ντουρμάζ στα άκρα και τον Ιντέγε στην κορυφή. Βέβαια, δόθηκε και η δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο να μπουν στην θέση του Σίλβα και να διαλέξουν την 11άδα της αρεσκείας τους.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει πράγματα από τον Μπράουν Ιντέγε σε αυτό το παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το γκολ που θα ανεβάσει αρκετά τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. ο Πορτογάλος κόουτς περιμένει εδώ και καιρό να δει τον πραγματικό Ιντέγε. Αυτόν που "χόρτασε" με τις εμφανίσεις τον προπονητή και τον κόσμο για σχεδόν ένα τρίμηνο, από τον Οκτώβριο εώς τον Δεκέμβριο.

 

Δειτε Επισης

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ