Ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού της ΑΕΚ

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο Champions League εκκρεμεί από την εκδίκαση που είχε γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς η ρίψη βόμβας μολότοφ στο γήπεδο έκανε αίσθηση και το κατηγορητήριο ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό.

Η ΑΕΚ είχε αιτηθεί να παραστεί αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για την Ένωση μετά την ατάκα του Χέρμπερτ Χούμπελ (μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης) που φέρεται να αναρωτήθηκε: «Δηλαδή τι θα λέτε αν η ΑΕΚ τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη;».

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το όλο ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν μαθαίνει κανείς τις αποφάσεις της πειθαρχικής της UEFA πριν βγουν επίσημα και σταλούν στις ομάδες και εκτιμούσαν ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν προαναγγέλει τιμωρία.

Οι προσωπικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι πως ένας πιθανός αποκλεισμός θα είναι υπερβολική τιμωρία, ακόμα και αν είναι με αναστολή. Από την άλλη ο χρόνος αναμονής δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι σύντομα θα γίνει γνωστή η απόφαση, ενώ παράλληλα περιμένουν τον ορισμό της εκδίκασης για την προσφυγή που έχουν καταθέσει στο CAS κατά της απόφασης αφαίρεσης τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ήδη ορίστηκαν οι δικαστές και περιμένουν να εκκινήσει η διαδικασία, προσδοκώντας σε επιστροφή των βαθμών.

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες