«Το βιογραφικό του Κρίστιανσεν κάνει γύρες και ο παλαίμαχος με τον οποίο συνδέεται»

Το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν φιγουράρει σε παρασκηνιακή στήλη της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr. Όπως αναφέρεται, το βιογραφικό του πρώην προπονητή των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ γυροφέρνει στα στέκια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το δημοσίευμα:
«Mπορεί καμία ομάδα της Super League να μην βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού το τάιμινγκ που διανύουμε, ωστόσο το βιογραφικό του Τόμας Κρίστιανσεν κάνει γύρες και περιφέρεται στα μέρη μας.

Ποιος είναι ο λεγάμενος;

Πρόκειται για τον 45χρονο Ισπανό τεχνικό (με καταγωγή από την Δανία) με θητείες στους πάγκους των ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς.

Με τον ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Κύπρο και συναντήθηκε στους ομίλους του Europa League με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας δύο νίκες επί της πειραϊκής ομάδας και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Φάληρο και τρεις μήνες αργότερα στη Λευκωσία.

Εκείνες οι νίκες ήταν που διαφήμισαν σε μεγάλο βαθμό το (προπονητικό) όνομά του στην ελληνική αγορά, ωστόσο μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ, έστριψε το τιμόνι προς Αγγλία μεριά για λογαριασμό της Λιντς.  

Παρά το καλό ξεκίνημα στην Τσάμπιονσιπ, αποχώρησε τον Φεβρουάριο του ΄18 κι έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.
Το όνομα του Κρίστιανσεν έχει «παίξει» στο παρελθόν για τους πάγκους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο προτάθηκε στον Άρη, έπειτα από το διαζύγιο των «κίτρινων» με τον Πάκο Ερέρα.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε focus στην περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να περάσει στο «παρασύνθημα».

Παρεμπιπτόντως, ο Κρίστιανσεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανιωνίου (12 συμμ. – 3 γκολ) το 2000 και εσχάτως δείχνει ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας με ελληνική ομάδα.

Πολλά περισσότερα ασφαλώς σχετικά με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, θα γνωρίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης με τον οποίο τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας.

Το διάστημα που ο Κρίστιανσεν δούλευε στον ΑΠΟΕΛ, ο Κωνσταντινίδης επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την Κύπρο και παρακολουθούσε παιχνίδια των «γαλαζοκίτρινων».

Σύμφωνα μάλιστα με τον μανατζερικό μύθο ο άλλοτε αρχισκάουτερ της Ξάνθης, υπήρξε το πρόσωπο που πρότεινε στο παρελθόν τον Ισπανό κόουτς στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και επεδίωξε την μετακόμισή του στην Ελλάδα».

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ