Γελένα στα παιδιά της: «Ο Βράνιες είναι ο γιατρός μου, ήρθε να με εξετάσει!»

Μια απίστευτη ιστορία δημοσιεύουν σήμερα τα σερβικά σάιτ για το σκάνδαλο που έχει συγκλονίσει την χώρα με την πασίγνωστη Σέρβα τραγουδίστρια και τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.

Οπως αναφέρoυν, η Γελένα Καρλέουσα όταν ο άντρας της Ντούσκο Τόσιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, αυτή είχε ένα πρόβλημα υγείας και προσκαλούσε στο σπίτι τους στο Dedinje (περιοχή του Βελιγραδίου) τον Ογκνιεν Βράνιες.

Ομως, στο σπίτι βρισκόντουσαν και τα παιδιά της οικογένειας, η Ατίνα και η Νίκα με την Γελένα να παρουσιάζει τον Βόσνιο στόπερ ως τον γιατρό της!

Ο... ντόκτορ Βράνιες πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα της οικογένειας Τόσιτς για να... εξετάσει την Γελένα με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να απατάει τον άντρας της στο ίδιο τους το κρεβάτι!

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της. Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει. Η Γέλενα και ο Όγκνιεν είναι γνωστές προσωπικότητες και αν πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο ή κατάλυμα κάποιος θα τους έβλεπε. Ετσι, προτιμούσε να τον καλεί στο σπίτι της οικογένειας και κανείς δεν θα τους παρατηρούσε. Στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν πολλοί γείτονες.

Η Γελένα επέμενε ότι ο Βράνιες θα έπρεπε να πάει σε αυτήν επειδή ήταν πολύ συναισθηματική. Εκείνη την περίοδο η Γελένα είχε κάνει μια  χειρουργική επέμβαση και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της. Ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν εκεί, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε σε όλα!

Εκείνη η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Γελένα και σήμαινε πολλά για αυτήν η προσοχή και η υποστήριξη του Όγκνιεν κυρίως μαζί της όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Όμως, ο Βράνιες συνάντησε στο σπίτι τα δύο παιδιά του ζευγαριού και αυτά δεν μπορούσαν να φανταστούν τι ήταν ο Βράνιες, αλλά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους. Όταν συναντήθηκαν τυχαία μέσα στο σπίτι η Γελένα είπε: "Αυτός είναι ο Όγκνιεν, ο γιατρός, ήρθε για να ελέγξει τη μαμά"», είπε μια πηγή κοντά στην οικογένεια.

Μάλιστα, την επίσκεψη στο σπίτι έχει επιβεβαιώσει και ο Βράνιες όταν ξεκίνησε το ερωτικό σκάνδαλο λέγοντας πως: «Σε αυτά τα δύο χρόνια βιώσαμε πολλά Τα πάντα. Κοινά ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα, επισκέψεις σε διάφορα μέρη ακόμα και στο σπίτι της».

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League