Αναταράξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος δεν είναι τελικά ο πρόεδρος!!

Η καταγγελία που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού, την Παρασκευή (25/1), δεν έχει προηγούμενο.

Το αφεντικό της Λάρισας παρουσίασε στα μέλη του Συνεταιρισμού έγγραφα από το Γ.Ε.ΜΗ (το Γενικό Εμπορικό Μητρώο του κράτους) όπου πρόεδρος του Άρη εμφανίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος όμως, δεν είναι ο πραγματικός Θόδωρος Καρυπίδης!!!

«Πρόεδρος της ομάδας της συμπρωτεύουσας, εμφανίζεται ο Καρυπίδης Θόδωρος του Ανέστη, κάτοικος Ειρηνοχωρίου Ημαθίας που απαριθμεί επτά σπίτια και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καρυπίδης του Ανέστη, κάτοικος Αγγελοχωρίου Ημαθίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου, δεν εμφανίζεται ούτε στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Άρης» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, στα μέλη του Δ.Σ. που έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου αυτός που εμφανίζεται στα κανάλια ως πρόεδρος και ψηφίζει στα διοικητικά συμβούλια της Super League, σε κρίσιμα θέματα, ενώ στην ουσία δεν έχει ούτε δικαίωμα ψήφου και δεν θα έπρεπε να είναι καν «παρών» αφού δεν είναι αυτός ο πραγματικός πρόεδρος. Για την ακρίβεια, εμφανίζεται μόνο στο επίσημο site της ΠΑΕ για τα μάτια του κόσμου!

Το σχετικό έγγραφο:

Τι είναι το Γ.Ε.ΜΗ

Στο Γ.Ε.ΜΗ, με απλά λόγια, δημοσιεύονται τα διοικητικά συμβούλια και τα αποτελέσματα των γενικών συνελεύσεων των ομάδων. Είναι ότι πιο επίσημο υπάρχει κι εκεί όλες οι Ανώνυμες Εταιρίες είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν τα διοικητικά τους συμβούλια.

Η ιστοσελίδα businessportal.gr του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αναφέρει ότι «η δημιουργία ενός Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) όλων των νομικών μορφών επιχειρήσεων στην Ελλάδα θα βοηθήσει στην παρακολούθηση των εμπορικών επιχειρήσεων από την πολιτεία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ίδιων των επιχειρήσεων από την κεντρική διοίκηση και τους αρμόδιους φορείς της».

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Αρχίζει η ακρόαση στη ΔΕΑΒ για Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Ρέντη
ΑΕΚ: Λαβωμένη, πιεσμένη και αναγκασμένη να βγάλει αντίδραση
Ολυμπιακός: Τα νέα… αστεράκια που ανεβάζει στην πρώτη ομάδα ο Μεντιλίμπαρ
Ο ΠΑΟΚ κλείνει 99 χρόνια-To μήνυμα των «ασπρόμαυρων» (vid)
«Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη»
Καρέτσας: «Δεν σκοπεύω να φύγω ακόμη από την Γκενκ»
Ο απολογισμός του Κοστίνια για τη πρώτη του σεζόν είχε θετικότατο πρόσημο
Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός