Ο ΠΑΟΚ... τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με Ίνγκασον!

Μπορεί οι επίσημες ανακοινώσεις να εκκρεμούν λόγω των διαδικαστικών, ωστόσο, ο Σβέριρ Ίνγκασον θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους επιτελείς του Δικεφάλου, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που τον... δένει για τα επόμενα 3.5 χρόνια στην Τούμπα!

Ο Ίνγκασον «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και σε διάστημα μερικών ωρών έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που έβγαλε από τα ταμεία του περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ για να αφήσει την Ροστόφ και να μετακομίσει στην Τούμπα.

Η υπόθεση του δεν ήταν εξ αρχής εύκολη δεδομένου πως αποτελούσε βασικό «γρανάζι» της ρωσικής ομάδας, ωστόσο, με προσωπικούς χειρισμούς του Ιβάν Σαββίδη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πήρε σάρκα και οστά λίγο πριν πέσει η αυλαία των χειμερινών μεταγραφών, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας του Δικεφάλου να τινάζει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα». Όπως και έγινε...

Ο ΠΑΟΚ στόχευσε σε έναν ποδοσφαιριστή που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σαν project με φόντο το «αύριο» του συλλόγου ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τοποθετήθηκε ρήτρα που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της πριν τις 30/6/2022.

Το σημαντικότερο στην παρούσα φάση για τους επιτελείς του Δικεφάλου είναι πως ο Ίνγκασον μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα και να τεθεί με το... καλημέρα στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως προέρχεται από μια γεμάτη 90λεπτα σεζόν.

Πλέον, απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Ισλανδού, κοινώς η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που θα προσυπογράφει την «χρυσή» συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα»-Τι δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ
UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ-ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για τα περιστατικά στο Βέλγιο»
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής στον αγώνα με τη Γεωργία
Ανακοίνωσε sold out ο ΠΑΟΚ και προειδοποιεί με διά βίου αποκλεισμού όσους μεταπωλούν εισιτήρια
Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!