Έβαλε στο μάτι πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο Σατσιάς

Οι σχέσεις της Σπάρτης με τον Παναθηναϊκό είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Προ ημερών, άλλωστε, το "τριφύλλι" δάνεισε στην ομάδα της Λακωνίας τον Κωνσταντίνο Βαλμά και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τώρα η ομάδα της Football League κινείται για την απόκτηση ενός πρώην "πράσινου", του Βαλμίρ Μπερίσα!

Ο 23χρονος πέρασε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2014-2015, καταγράφοντας όλη κι όλη μία 10λεπτη συμμετοχή, σε εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για τη Super League. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1996, ο Μπερίσα, που έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Σουηδίας Κ19, έπαιζε μέχρι πρότινος στην Fjölnir Reykjavík της Ισλανδίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη σουηδική Χάλμσταντ, ενώ ακολούθησε η Κ19 της Ρόμα, ο Παναθηναϊκός, η ολλανδική Cambuur-Leeuwarden και η νορβηγική Aalesunds. Ο Μπερίσα έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σπάρτη και καλείται να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από τέσσερα χρόνια.

H Σπάρτη, που δείχνει να ξεπερνά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουμάρ Τουρέ, 20χρονου χαφ από τη Γουϊνέα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους. Σπουδαία κίνηση και ο δανεισμός του 23χρονου Γάλλου μέσου Κορεντίν Τιράρ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γκρενόμπλ που πάει για άνοδο στο Σαμπιονά. Φέτος μάλιστα κατέγραψε πέντε συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα στη Ligue 2 και την Κυριακή (3/2) ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη (1-0) στη Σπάρτη απέναντι στον Αιγινιακό.

Η ομάδα της Λακωνίας βρίσκεται στην 13η θέση της Football League, έχοντας 14 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ