Στάση... Λαμία πριν την Τούμπα!

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Καραϊσκάκη άφησαν Λαμία και Ολυμπιακός μετά το 3-3 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Καλύτεροι συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» όμως με πολλά λάθη στην άμυνα τα οποία εκμεταλλεύθηκε πλήρως η ομάδα της Φθιώτιδας και κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, στα πρώτα λεπτά η Λαμία μπήκε δυνατά προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τους «ερυθρόλευκους» που αντίστοιχα χρειάστηκαν λίγη ώρα μέχρι να «βρεθούν», σε αυτή την πειραματική ενδεκάδα του Μαρτίνς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα τον στόχο τους, χάνοντας αρχικά καλή ευκαιρία στο 1' και τελικά μπαίνοντας μπροστά στο σκορ μόλις στο 9' με τον Τσούκαλο μετά από διπλό λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Μαρτίνς πάντως «ξύπνησε» γρήγορα και ισοφάρισε πολύ νωρίς, τρία λεπτά αργότερα, με σκόρερ τον Ντίας και δημιουργό τον Σολδάνο, δηλαδή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Από το σημείο αυτό και μετά, ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του ματς και παρότι ο αγωνιστικός χώρος γινόταν όλο και δυσκολότερος εξ αιτίας της έντονης βροχής, κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Χασάν, Ντίας και Μασούρας όμως αστόχησαν προ του εξαιρετικού Σαράνοφ που κρατούσε το 1-1. Σα να μην έφτανε αυτό για τους Πειραιώτες, πλέον κόντρα στην ροή και την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ, εκμεταλλευόμενοι ένα από τα πολλά σε αυτό το ματς λάθη στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, αυτή τη φορά από τον Μπουχαλάκη που έκανε το 2-1 με αυτογκόλ σε μια άτσαλη προσπάθειά του..

Ως το φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν την κατοχή μπάλας ως το 72% (σ.σ. με τις τελικές 10-3 υπέρ τους) όμως δεν απείλησαν ξανά. Η ομάδα του Χάβου πάλι, παρότι ουσιαστικά λίγα πράγματα κατάφερε σε άμυνα και επίθεση, εκμεταλλεύθηκε απλώς τα δύο μεγάλα λάθη του αντιπάλου. Στην επανάληψη, παρότι το γήπεδο μάζευε συνεχώς νερό, το ματς συνεχίστηκε σε υψηλούς ρυθμούς και είχε κι άλλα γκολ. Στο 51' ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Σολδάνο, με ένα τέρμα που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ στο 61' ο Αργεντινός δημιούργησε για τον Χασάν που έβαλε τους «ερυθρόλευκους» μπροστά. Στην αμέσως επόμενη φάση πάντως, η δυσκίνητη και προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού δεν αντέδρασε στο γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου και το σουτ του Τσούκαλου για το 3-3. Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο μισάωρο, με τον ρυθμό να πέφτει και τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες με το τελικό σκορ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μάϊου ο τελικός κυπέλλου-Η ενημέρωση της ΕΠΟ
Τζέκο για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό-«Σταθείτε δίπλα μας την Πέμπτη, ακόμη και στα λάθη μας»
Ζήτησε συγνώμη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σογιουντσού-«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Κοτάρσκι κράτησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο και η Τούμπα θα κρίνει το όνειρο!
Χάθηκε η ευκαιρία να τους τελειώσει, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν μασάει από έδρες και αντιπάλους
Βαθμολογία UEFA: Ψαλίδισε τη διαφορά από τη 15η θέση αλλά παραμένει μακριά η Ελλάδα
Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από επεισόδια με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Μπριζ
Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε 3-2 και πάει στην Πόλη με προβάδισμα πρόκρισης
Ανένδοτη η αστυνομία και η Μπριζ για έξτρα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ
Καμπανάκι από τον ΠΑΟΚ-«Όσοι δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν το γήπεδο, υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας»