Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ξέσπασμα Σπανού: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

  07/02/2019 22:41
Ξέσπασμα Σπανού: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

Ξέσπασμα Σπανού: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

  07/02/2019 22:41

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού Ατρόμητος - ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός «ξέσπασε» κατά πάντων, διαμαρτυρόμενος εντόνως για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τονίζοντας πως θα ζητήσει την παραίτηση του Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Σπανός:

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια συνέντευξη Τύπου να μιλήσω για την διαιτησία. Σήμερα παρακολουθήσαμε μια παρωδία με πρωταγωνιστή τον Περέιρα και τους συνεργάτες του. Έχουμε ξεκάθαρη αλλιοωση αποτλέσματος με πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ατρομητο στο πρώτο ημίχρονο και πέναλτι που δόθηκε έξω από την περιοχή υπέρ της ΑΕΚ σε μια φάση που δεν ξέρω αν έγινε καν φάουλ.

Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα. Βλέπουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε πολύ κακές διαιτησίες εις βάρος μας και αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές στα ματς με Ξάνθη και Λαμία ήρθαν σήμερα εδώ με τον «κορυφαίο»’Έλληνα διαιτητή και είδατε τι έγινε. Αυτή είναι η βιτρίνα μας.

Η καραμέλα της κάθαρσης και της εξυγιάνσης τελειώσε. Έχουμε ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι άλλοι σφάζονται στο γόνατο. Σήμερα έπαιζε ο τρίτος και ο τέταρτος βαθμολογίας, αλλά ο Σιδηρόπουλος κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο του Περιστερίου.

Θα ζητήσουμε από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και των συνεργατών του. Ζητήσαμε ξένους διαιτητές αλλά επέλεξαν να μην βάλουν. Θα επισκεφτουμε την ΟΥΕΦΑ, δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία».

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Πίσω στην αρχή της σελίδας