Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ένταση με Μαρινάκη, που πήγε να μπει στα αποδυτήρια!

  10/02/2019 19:44
Ένταση με Μαρινάκη, που πήγε να μπει στα αποδυτήρια!

Ένταση με Μαρινάκη, που πήγε να μπει στα αποδυτήρια!

  10/02/2019 19:44

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να μπει στα αποδυτήρια και όχι στις σουίτες της Τούμπας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε τη λύση.

Ο ισχυρός άνδρας άνδρας του Ολυμπιακού έφτασε με την αποστολή της ομάδας, όντας μπροστά-μπροστά στο πούλμαν. Κατέβηκε από τους πρώτους και κινήθηκε προς τα αποδυτήρια της Τούμπας, όπου του απαγορεύτηκε η είσοδος. Για ένα διάστημα στην είσοδο των αποδυτηρίων επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα να έρθουν κι άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο λόγος ήταν ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είχε διαπίστευση για τον αγωνιστικό χώρο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης, στον οποίο ο Μαρινάκης είπε ότι απλά ήθελε να ελέγξει ότι όλα είναι καλά. Τότε, ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ τον έβαλε στα αποδυτήρια, σταματώντας το θέμα εκεί. Ο Γιώργος Σαββίδης, άλλωστε, ήταν από πολύ νωρίς στο γήπεδο, παρακολουθώντας τα πάντα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού έριξε μια ματιά στα αποδυτήρια, κινήθηκε στη συνέχεια για τη σουίτα που παραχώρησε ο ΠΑΟΚ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου καιαποδοκιμάστηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Πίσω στην αρχή της σελίδας