Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ξανασμίγουν στην ίδια ομάδα Καραγκούνης - Σισέ!

  14/02/2019 18:58
Ξανασμίγουν στην ίδια ομάδα Καραγκούνης - Σισέ!
Το Legends Cup στη Μόσχα θα έχει ελληνικό άρωμα τη φετινή σεζόν καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι μέλη της ομάδας των All-Stars μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ

Ξανασμίγουν στην ίδια ομάδα Καραγκούνης - Σισέ!

  14/02/2019 18:58

Mία πολύ ωραία ποδοσφαιρική εμπειρία αναμένεται να βιώσουν σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Καρακούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ, αφού θα πάρουν μέρος στο Legends Cup που θα διεξαχθεί στο "Λουζνίκι" της Μόσχας στις 23 και 24  Φεβρουαρίου, ως μέλης της ομάδας των All-Stars.

Στην ίδια ομάδα θα είναι οι Πλετίκοσα, Τζακάρντο, Τζαμπρότα, Ρίισε, Μπα, Χαμίτ Άλντιντοπ, Βορονίν και Λίτμανεν, με τους All-Stars να κοντράρονται στις 23 Φεβρουαρίου με τις Ρωσία και Ολλανδία στον 2ο όμιλο (στον 1ο συμμετέχουν οι Πορτογαλία, Γερμανία και Ισπανία).

Σημειώνεται πως το Legends Cup είναι ένα ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά για παλαίμαχους παίκτες (πάνω από 35 ετών) που φιλοξενείται στην Ρωσία από το 2009 και μετά. Οι αγώνες έχουν διάρκεια 40 λεπτών (20 λεπτά το κάθε ημίχρονο), με την κάθε ομάδα να αποτελείται από 5 παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου συν τον τερματοφύλακα.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας