Σε συνθήκες παγετού η 22η αγωνιστική - Ποια ματς «απειλούνται»

Με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αλλά και χιονόπτωση ενδέχεται να διεξαχθούν ορισμένα από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. 

Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο που έρχεται κάνει λόγο για συνθήκες παγετού και μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί και η έκβαση κάποιων αγώνων, όχι μόνο της Superleague, αλλά και της Football League. 

Πιο αναλυτικά η αγωνιστική ξεκινάει με το παιχνίδι Ξάνθη-Λεβαδειακός το Σάββατο (16:00), όπου σύμφωνα με την πρόβλεψη του Meteo, η θερμοκρασία θα είναι στους -3 βαθμούς, ενώ θα υπάρχει και χιονόπτωση. 

Για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος η πρόβλεψη κάνει λόγο για θερμοκρασίες από 3 ως -1 βαθμούς και χιονόνερο ή και χιονόπτωση. 

Δύο ώρες αργότερα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/2, 19:30), όπου προβλέπεται θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και χιονόπτωση στο ΟΑΚΑ. 

Παρόμοιο όμως είναι το σκηνικό και την Κυριακή. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός όπου η θερμοκρασία εκτιμάται στους 3 βαθμούς, ενώ γίνεται αναφορά και για χιονόνερο. 

Υπό του μηδενός η θερμοκρασία στο Λαμία-Λάρισα (-2 β.), αλλά και χιονόπτωση σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη, στους 2 βαθμούς και με συννεφιά το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. 

Καλύτερα τα πράγματα στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας (25/2), όπου για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ η θερμοκρασία εκτιμάται στους 4-5 βαθμούς, αλλά και βροχόπτωση, ενώ στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα στους 4 βαθμούς με αραιή συννεφιά. 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν