«Επισφαλής η θέση του Σατσιά - Πληρώνει τη γκάφα κόντρα στον Εργοτέλη»

Σοβαρά αναμένεται να πληρώσει το τίμημα της μη χρησιμοποίησης επτά Ελλήνων (σ.σ. όπως προνοεί ο κανονισμός) κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Σατσιάς. 

Η ομάδα του Κύπριου τεχνικού αναμένεται να χάσει το παιχνίδι κόντρα στο σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου, παρά την ισοπαλία (σ.σ. 1-1) που πήρε στην Κρήτη.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportstonoto» γίνεται λόγος για άμεση απομάκρυνση του Σατσιά, μετά το λάθος στο οποίο υπέπεσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το δημοσίευμα του Sdna.gr σχετικά με το θέμα:

Μπορεί η Σπάρτη να πήρε τον βαθμό τη ισοπαλίας κόντρα στον Εργοτέλη (1-1), ωστόσο οι Λάκωνες θα χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στα χαρτιά. 

Σύμφωνα με το flnews.gr η «Βασίλισσα του Νότου» από το 78΄ κι έπειτα έπαιζε στο αρχικό της σχήμα με έξι Έλληνες παίκτες μετά την αντικατάσταση του Ζαχαριουδάκη από τον Κρασνίκι, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίζει με επτά, καθώς οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν περάσει την διαδικασία αδειοδότησης .

Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα παιχνίδια της η ομάδα της Πελοποννήσου θα πρέπει να αγωνίζεται σε όλα τα ματς της με επτά παίκτες Έλληνες, που να έχουν είτε ελληνική ιθαγένεια, είτε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές ομάδες.

Παράλληλα εκτός από την ήττα στα χαρτιά η Σπάρτη κινδυνεύει μεταξύ άλλων με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και με χρηματικό πρόστιμο από 8.000 μέχρι 40.000 ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ.

Αναλυτικά το σχετικό άρθρο:

«Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για παράβαση του παρόντος Κανονισμού και των λοιπών Κανονισμών της Ε.Π.Ο., η υπαίτια ομάδα που μετέχει ο ποδοσφαιριστής αυτός, χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα, της αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ εάν πρόκειται για ΠΑΕ και έως 2.000,00 Ευρώ εάν πρόκειται για σωματείο».

Δειτε Επισης

Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»