Super ʼρης, ανώδυνη γκέλα για ΠΑΟΚ!

Ο Βιερίνια έριξε κανονιά τίτλου, όμως ο ΠΑΟΚ έχασε το τρίποντο από έναν εξαιρετικό Άρη που κατέβηκε σαν καμικάζι στην Τούμπα και πήρε την ισοπαλία (1-1) από αντικανονικό γκολ-οφσάιντ του Βέλεζ στο 85'!

Βλέπει... Ευρώπη και αφηνιάζει ο Άρης, το πλάνο του οποίου και η διάθεση των «κιτρίνων» κατάφεραν να «εξουδετερώσουν» τον ΠΑΟΚ σε ένα μεγάλο κομμάτι του α΄ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν καλά τους «ασπρόμαυρους» στο χώρο του κέντρου, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να αναπτυχθούν ορθολογικά και να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Κουέστα, σε ένα από τα χειρότερα 45λεπτα του Δικεφάλου.

Απεναντίας, ο Άρης έδειξε απειλητικές διαθέσεις, είχε τις ευκαιρίες του με το σουτ του Ματίγια και την κεφαλιά του Γκαρσία αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα τον φετινό ΠΑΟΚ και κυρίως τον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος δεν είχε βρει ποτέ δίχτυα κατά του Άρη και σε μια σεζόν που δείχνει πως έχει πάρει στις πλάτες του την ομάδα, για εκείνον το γκολ ήταν αυτοσκοπός και το πέτυχε στο 39΄ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Παρά το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρέμειναν... ψυχωμένοι και στο β΄ημίχρονο, αναγκάζοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρήσει στην πρώτη του κίνηση, ρίχνοντας μέσα τον Ολιβέιρα αντί του Σάκχοφ. Η απάντηση του Σάββα Παντελίδη ήταν άμεση, ο οποίος έβλεπε πως υπήρχαν τα περιθώρια να... κυνηγήσει την ισοφάριση και προχώρησε στην αντικατάσταση του Μαρτίνες με τον Γιουνές.

Η πολυπόθητη ισοφάριση σε ένα παιχνίδι με λάθη επί λαθών ήρθε για τον Άρη στο 85΄, με τον Βέλεθ να στέλνει με καρφωτή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-1, σε μια φάση που ο Ισπανός έρχεται από θέση οφσάιντ. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού