«Προστατέψτε τον Παναθηναϊκό, ελέγχοντας αντιδράσεις»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, ζητάει την υποστήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας όμως την ανάγκη να μην υπάρξει κινήσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τιμωρίας το «τριφύλλι».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσπάθεια για τη νίκη. Όμως, η υποστήριξη του κόσμου της ομάδας μας είναι επιβεβλημένο να έρθει μέσα από συμπεριφορές που δεν θα ξεπεράσουν τα όρια των νόμων και των κανονισμών.

Ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε ομάδες που είναι υπότροπες. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με χρηματικά πρόστιμα, με το μέχρι στιγμής καταβληθέν ποσό να έχει κοστίσει στην ΠΑΕ όσο ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας. Είναι στο χέρι κάθε φιλάθλου μας που θα δώσει το παρών αύριο στο ΟΑΚΑ, να μην στερήσει από την ομάδα τον κόσμο της σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια. Προστατέψτε τον Παναθηναϊκό, ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές σας όσο και των διπλανών σας, σε οποιαδήποτε πρόκληση απ’ όπου κι αν προέρχεται. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλα, ακόμα και στην είσοδο στο γήπεδο με το νόμιμο τρόπο (έχοντας ο καθένας το εισιτήριό του).

Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη».

 

Δειτε Επισης

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: Κάν’ το όπως με την Ντινάμο