Κατέθεσε την ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Οι σκέψεις των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την κατάθεση ένστασης αντικανονικής διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είχε αποκαλύψει το SDNA, μετουσιώθηκε σε πράξη το μεσημέρι της Τρίτης.

Το «τριφύλλι» συγκεκριμένα ενημέρωσε επισήμως ότι «ο Παναθηναϊκός, βάσει των ισχυόντων κανονισμών και της εκπεφρασμένης άποψης όλων των φορέων ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στα γήπεδα, κατέθεσε προ ολίγου ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη».

Οι «πράσινοι» πήραν την οριστική απόφαση για την κατάθεση της ένστασης έχοντας διαθέσιμα όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που θα δίνουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.

Σε αυτά εμπεριέχονται: το φύλλο αγώνα, η έκθεση της αστυνομίας, η εκκένωση του γηπέδου δίχως να υπάρχει σχετική απαίτηση από το διαιτητή, η μη τήρηση του χρονικού διαστήματος της μίας ώρας για να διαπιστωθεί εάν το ματς μπορούσε όντως να ξαναρχίσει, όπως ορίζει ο ΚΑΠ και γενικώς όλες οι παράμετροι που έχουν νομικό «πάτημα».

Σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΑΠ, η ένσταση έπρεπε να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται, συνεπώς η προθεσμία έληγε σήμερα και έγινε με υπόμνημα στο οποίο να αναφέρονται συγκεκριμένα οι λόγοι υποβολής τους και με συστημένη επιστολή ή με αποδεικτικό επίδοσης.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη