Η δυσκολία με τη ρήτρα και το ενδεχόμενο επιστροφής του ʼλεφ

Μία από τις εκκρεμότητες που καλείται να διευθετήσει το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ είναι αυτή του Αλέφ. Ο Βραζιλιάνος χαφ αγωνίζεται φέτος στην Ένωση ως δανεικός από τη Μπράγκα και η παραμονή του, ή μη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον "αέρα".

Τo Sport24.gr σας ενημέρωσε προ ημερών ότι στον Δικέφαλο υπάρχει θετική σκέψη για την παραμονή του 24χρονου μέσου, όχι όμως με τα 1.8 εκατ. ευρώ που προβλέπει η συμφωνηθείσα με τη Μπράγκα οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι απίθανο να δώσει η ΑΕΚ στην πορτογαλική ομάδα αυτά τα χρήματα.

Τα χρήματα που έχουν σκοπό να προσφέρουν οι "κιτρινόμαυροι" είναι 600.000 ευρώ. Δηλαδή το 1/3 του ποσού που αντιστοιχεί στην οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Ποια είναι όμως η στάση που θα κρατήσει η Μπράγκα σε αυτό το ενδεχόμενο; Το Sport24.gr απευθύνθηκε στη διοίκηση της τρίτης... δύναμης του πορτογαλικού ποδοσφαίρου (αυτή τη στιγμή είναι πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο).

Η απάντηση που δόθηκε δια στόματος του προέδρου Αντόνιο Σαλβαδόρ ήταν ξεκάθαρη πως δεν θαμπούν σε διαδικασία... παζαρέματος."Αν η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ούτε μέση λύση. Αν δεν δώσει 1.800.000 ευρώ, ούτε ευρώ παρακάτω, ο Αλέφ θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει"!!

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν δεν αλλάξει στρατηγική η Μπράγκα και εμμείνει στο να ζητάει όλο το ποσό, με δεδομένο ότι η Ένωση δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 600.000 ευρώ, τότε ο Βραζιλιάνος ύστερα από μία γεμάτη σεζόν στην ΑΕΚ, θα αποχωρήσει. Και κάτι ακόμη: Στην ερώτηση για το αν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Αλέφ, οι αξιωματούχοι της Μπράγκα δεν έδωσαν ΚΑΜΙΑ  απάντηση, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σίγουρα πάντως σηκώνει διαφορετικές ερμηνείες...

Φέτος ο μέσος της ΑΕΚ έχει καταγράψει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει μία φορά στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια