«Μετάνιωσα για τη γροθιά στον Γιαννιώτα, αλλά...»

Ο Στεφάν Ζιλί, ο οποίος τον Ιούνιο του 2017 γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα μίλησε για το ντροπιαστικό συμβάν, ενώ αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση.

O πρώην ασίσταντ στην εθνική Βοσνίας, Στεφάν Ζιλί με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση με την Ελλάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro θυμήθηκε τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχτηκαν μετά τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε η Ελλάδα από τη Βοσνία στη Ζένιτσα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 (10/6/17).

Στη σύρραξη που ακολούθησε ο Ζιλί γρονθόκοπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα στο πρόσωπο με συνέπεια ο 25χρονος επιθετικός να χάσει ένα δόντι.

Ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος εργάζεται στην Paris FC (Ligue 2) εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά μετανιωμένος, ωστόσο σημείωσε πως προσπάθησε να αμυνθεί.

«Ακόμα και σήμερα λυπάμαι για το συμβάν και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι περήφανος. Λυπάμαι ειλικρινά που χτύπησα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αμύνθηκα, προσπάθησε να με χτυπήσει και απλά αντέδρασα. Υπήρξε ένταση και στο ματς στην Ελλάδα. Έκανα ένα λάθος και αντιμετώπισα τις συνέπειες. Τιμωρήθηκα και απολύθηκα».

Ο Ζιλί παράλληλα εξέφρασε την βεβαιότητα πως η Βοσνία θα επικρατήσει της Ελλάδας.

«Όλα είναι υπέρ μας. Η Βοσνία είναι καλύτερη από την Ελλάδα και δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Τα παιδιά θα κάνουν καλό παιχνίδι και θα νικήσουν. Θα είναι σημαντικό να ξεκινήσουν στα προκριματικά με έξι βαθμούς. Έτσι όλα θα γίνουν ευκολότερα και η Βοσνία θα βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση. Βοσνία, Ιταλία και Ελλάδα θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις, έτσι μια νίκη απέναντι στην Ελλάδα θα είναι σημαντική.

Μεγάλο φαβορί είναι η Ιταλία. Δεν θεωρώ πως Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν έχουν πολλές πιθανότητες».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας