Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκάλυψη: Κίνηση... αρπαγής του Κολοβού από τον Παναθηναϊκό!

  14/04/2019 11:35
Αποκάλυψη: Κίνηση... αρπαγής του Κολοβού από τον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη: Κίνηση... αρπαγής του Κολοβού από τον Παναθηναϊκό!

  14/04/2019 11:35

Η εκτίμηση του Γιώργου Δώνη για την αξία του Δημήτρη Κολοβού και η επιθυμία του προπονητή του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον διεθνή εξτρέμ δεν αποτελούν είδηση. Όπως όμως αποκαλύπτει το Sportime το εξ Ελλάδος «τριφύλλι» έκανε κίνηση... αρπαγής του 26χρονου άσου από το «τριφύλλι» της Κύπρου.

Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Sportime αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε «φάση αξιολόγησης», αλλά πάλεψε να κάνει μια πολύ δυνατή μετεγγραφή, το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να «αρπάξουν» τον Δημήτρη Κολοβό από την Ομόνοια. Μόνο που η κυπριακή ομάδα κινήθηκε γρήγορα και «έδεσε» τον παίκτη πριν διαπραγματευτεί αλλού. «Έσκασε» 150.000 ευρώ και τον κράτησε στις τάξεις της.

Ο Κολοβός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας στην επίθεση. Και μάλιστα, αυτού του «μπάτζετ» που δεν είναι απαγορευτικό για τον σύλλογο. Ήταν παίκτης… ταμάμ για τον Δώνη, όμως ο κυπριακός σύλλογος, πρόλαβε τους «πράσινους» και τον κράτησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας