Έτοιμος να «κλείσει» στη νέα του ομάδα ο Αναστασίου

Το βράδυ της Πέμπτης (23/5) η διοίκηση του Ατρόμητου είχε σύσκεψη για το θέμα του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος εισηγήθηκε την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου και η πρότασή του έγινε αποδεκτή από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς την Παρασκευή (24/5) θα ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά οι αξιωματούχοι της ομάδας του Περιστερίου κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Το 24ο Ευαγγέλιο σας είχε ενημερώσει πως ήταν φαβορί ο Αναστασίου, καθώς έδειξε να πιστεύει στην προώθηση των ταλέντων από την ακαδημία του Ατρόμητου, ενώ στην ΠΑΕ έχουν πάρα πολύ καλή άποψη για τον συνεργάτη του, Στιβ Ρούτερ.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν προκρίνει δύο λύσεις, αυτή του Αναστασίου και εκείνη του Ισπανού Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά η... μπίλια κάθισε στην πλευρά του 46χρονου Έλληνα κόουτς, ο οποίος το 2014 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Στο "τριφύλλι" ο Αναστασίου δούλεψε από το 2013 μέχρι το 2016. Ακολούθησε στην Ολλανδία η Ρόντα (2016-2017), στο Βέλγιο η Κόρτραϊκ (2017-2018), ενώ φέτος καθοδήγησε την Ομόνοια σε 28 παιχνίδια στην Κύπρο, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής