Λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού!

Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού παραμένουν στενά, με ανάλογες επιπτώσεις στο διαθέσιμο μπάτζετ της νέας σεζόν, που δείχνουν πως η ομάδα θέλει ακόμη καιρό για να ξεφύγει από το... νέο μνημόνιο.

Οι «πράσινοι», σύμφωνα με δεδομένα που αναφέρει το «Εθνοσπόρ», δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν για μεταγραφές περισσότερα από 900 χιλιάδες ευρώ, ήτοι κάτω από 1 εκατομμύριο. Κάπως έτσι, βέβαια, είναι δύσκολο το θέμα της ενίσχυσης, καθώς με τα... μετρημένα κουκιά που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Νταμπίζας, πρέπει να βρει 4... ψαγμένες λύσεις.

Η πρώτη αφορά ένα δεξιοπόδαρο στόπερ, με ηγετικό προφίλ, ικανότητα στο να «χτίσει» την επίθεση και να κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες. Εν συνεχεία, στον Παναθηναϊκού ψάχνουν για ένα αμυντικό χαφ με ύψος, τρεξίματα, αθλητικά χαρακτηριστικά και μεγάλο ποσοστό σε επιτυχημένες πάσες, όπως κι ένα εξτρέμ με τεχνική και καλά νούμερα σε διεισδύσεις, ασίστ και γκολ. Τέλος, αναζητάται κι ένας ποιοτικός στράικερ. Όλοι αυτοί, με την προϋπόθεση να είναι 30-31 ετών και να έχουν παίξει στο 70% τουλάχιστον των αγώνων των ομάδων τους την τελευταία 3ετία.

Για τις πρώτες 3 θέσεις, η διοίκηση σκοπεύει να δώσει από 200 χιλιάδες ευρώ στην καθεμία, δηλαδή συνολικά 600 χιλιάδες, ενώ για τον φορ δίνει μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ, επιτρέποντας εκεί μια μικρή οικονομική υπέρβαση.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση-Αποθέωση για Τζολάκη
Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ