Τα €150.000 που απορρίφθηκαν, τα €400.000 που δεν υπάρχουν

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν ιδία άποψη και συμφωνούν για τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά το οικονομικό τους βάζει ανυπέρβλητα εμπόδια.

Αυτό είναι το σκηνικό στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν (ψηλά) στη λίστα τους τον Φάνο Κατελάρη και τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ωστόσο οι περιορισμένοι πόροι που έχουν στη διάθεσή τους καθιστούν από εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Όπως υποστηρίζει οπαδική ιστοσελίδα των «πρασίνων», το «τριφύλλι» έχει εισπράξει ήδη αρνητική απάντηση σε πρόταση €150.000 για τον άσο της Ομόνοιας, ενώ δεν διαθέτει τα €400.000 για να αποδεσμεύσει τον Ρομπέρζ από το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας newspao.gr:
Δύσκολες παραμένουν οι περιπτώσεις των Κατελάρη και Ρομπέρζ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με τις απέναντι πλευρές.

Αρχικά, ο Κατελάρης θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ομόνοια δεν πρόκειται να τον απελευθερώσει εύκολα. Αρνήθηκε την αρχική πρόταση του τριφυλλιού που ήταν 150.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Παρόλα αυτά, ο 23χρονος Κύπριος μέσος ασκεί πιέσεις στη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου να τον αφήσουν να παίξει στην Ελλάδα. Πάντως, πριν από μερικές μέρες η ΑΕΚ Λάρνακας πήγε να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή, αλλά η προσπάθειά της «έπεσε» στο κενό, αφού οι άνθρωποι της Ομόνοιας δεν θέλουν να τον πουλήσουν σε ομάδα της κυπριακής λίγκας.

Από την άλλη, ο Ρομπέρζ έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασίες να το «σπάσει», διότι χρειάζεται περίπου 400.000 ευρώ για να το κάνει. Όμως, ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα Νταμπίζα σύμφωνα με την «Πράσινη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια