Έχει έτοιμο κι άλλον... Μπεργκ ο Ολυμπιακός!

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει η γνωστή παροιμία. Ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα άλλοτε φανερά κι άλλοτε στα κρυφά, με τις απαραίτητες... διαψεύσεις πολιόρκησε για τα καλά τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για την φανέλα με το 9.

Όλο αυτό το διάστημα, έγιναν επαφές, ραντεβού, διαπραγματεύσεις, ταξίδια. Συζητήθηκαν ακόμη κι επί μέρους όροι σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να πείσουν τον 32χρονο φορ να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.

Οι μέρες, ωστόσο, περνούν, η προετοιμασία -έστω και σε πρώιμο στάδιο με πολλές απουσίες- ξεκίνησε και ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ισπανία στη Μαδρίτη, δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση. Φαίνεται να το τρενάρει για δύο λόγους.

Ή γιατί δεν έχει καλυφθεί πλήρως από την πρόταση του Ολυμπιακού ή γιατί περιμένει και κάτι ακόμη, ενδεχομένως και λόγω των ενστάσεων για το "πράσινο" παρελθόν του στη χώρα μας.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει υποχρέωση να προχωρήσει και να κλείσει τον βασικό του επιθετικό πριν η ομάδα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί από τις 24 του μήνα στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Η νεότερη πληροφορία επί του θέματος που έχει μεγάλη σημασία, αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πλησιάσει σε άλλο επιθετικό και είναι έτοιμοι να τον ανακοινώσουν, αν ο Μπεργκ δεν πει πολύ σύντομα το πολυπόθητο "ναι". Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, ο οποίος από το Γενάρη έπαιξε δυνατά ως προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς ή θα προκύψει μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιο όνομα – έκπληξη, υπό την έννοια ότι δεν έχει διαρρεύσει η ταυτότητά του.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός προχωράει άμεσα ή με τον Μπεργκ ή με τον... επόμενο και κλείνει αυτό το βασικό κομμάτι του παζλ προκειμένου στη συνέχεια οι εμπλεκόμενοι να πέσουν με τα μούτρα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής στόπερ που επίσης αποτελεί "καυτό" κεφάλαιο στο οικοδόμημα της επόμενης σεζόν.

Ως επιπλέον πληροφορία μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός που έχει προχωρήσει τις κουβέντες με την ομάδα του Πειραιά είναι ανάλογη περίπτωση. Φορ από το πάνω ράφι, έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις με το "καλημέρα" υπό τις ευλογίες του Πορτογάλου κόουτς.

Επαναλαμβάνουμε, οι ώρες είναι κρίσιμες για το πού θα καθίσει τελικά η... κόκκινη μπίλια.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες