Το focus του ʼρη στον Μάρβιν Ζέεγκελαρ

Το πλεονέκτημα του Ολλανδού είναι ότι μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά καθώς στην καριέρα του χρησιμοποιήθηκε σε κάθε θέση στη συγκεκριμένη πτέρυγα.

Στα… μετ’ εφηβικά χρόνου του στον Άγιαξ ήταν περισσότερο αριστερός χαφ, στη συνέχεια έμαθε να παίζει και ως αριστερός ακραίος αμυντικός, επί της ουσίας μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς ρόλους κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξετάζεται η περίπτωσή του.

Ο Ζέεγκαλαρ ανήκει στη Γουότφορντ αλλά την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Ουντινέζε με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 12 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έχει τετραετή διάρκεια, λήγει το καλοκαίρι του 2021. Με τη φανέλα της Γουότφορντ δεν βρήκε περισσότερες από 13 συμμετοχές την περίοδο 2017-18. Η αγγλική ομάδα τον απέκτησε από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2015-17) και είχε 39 αγώνες, πέντε ασίστ κι ένα γκολ. Η Σπόρτιγκ απέκτησε τα δικαιώματά του στα μέσα της περιόδου 2015-16 έναντι 400.000 ευρώ από τη Ρίο Άβε με την οποία αγωνίστηκε σε 52 αγώνες, σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ. Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, η Σπόρτιγκ Λισαβόνας είχε σημειώσει ότι το συμβόλαιο του παίκτη είχε ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ζέεγκαλαρ ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ, αγωνίστηκε στην ομάδα U21 της ολλανδικής ομάδας και μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από την Εξέλσιορ, ήταν για δύο χρόνια στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Ελαζίγκσπορ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν