Ντουάρτε: «Έχω τρελαθεί με τον κόσμο του ʼρη»

Τις πρώτες του δηλώσεις όντας κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Λέριν Ντουάρτε, μιλώντας στο Aris TV, λίγο αφότου… έπεσαν οι υπογραφές. 

Με τον Ολλανδό μέσο να κάνει ειδική μνεία στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», να «σκιαγραφεί» το ποδοσφαιρικό του προφίλ και να θέτει υψηλούς στόχους για τη νέα του ομάδα! 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντουάρτε: 

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ότι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτόν τον κόσμο». 

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Άρη; 
«Όταν οι εκπρόσωποι μου μου μίλησαν για τον Άρη αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο και έψαξα, την ιστορία της ομάδας. Από τη στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν πολύ». 

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να υπογράψεις στον Άρη; 
«Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ακόμα και η υποδοχή που έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή». 

-Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Λέριν Ντουάρτε; 
«Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω περισσότερα από αυτά που έχει δει ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο». 

-Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο μέσα στο γήπεδο; 
«Μου αρέσει να κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης, θέλω η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία να έρχεται και η προσωπική». 

-Για το γεγονός ότι ο Άρης συμμετέχει στο Europa League; 
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άρης αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν να έρθω εδώ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League». 

-Τι μήνυμα θα έστελνες στους φίλους του Άρη; 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο». 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας