Εμφύλιος στην Εθνική: ʼγγελος εναντίον παλιών! (vid)

Σε δύο «στρατόπεδα» είναι χωρισμένη η Εθνική ομάδα και πλέον στις 5 Σεπτεμβρίου στην Φινλανδία θα πάνε είτε ο Αναστασιάδης είτε Σωκράτης, Μανωλάς και Τοροσίδης. Όλοι μαζί δύσκολο, καθώς οι πρώτοι δύο τόνισαν, ότι φεύγουν αν δεν υπάρξουν αλλαγές...

Οι ακατανόητες επιλογές του Αναστασιάδη έφεραν «εμφύλιο» και σε συνδυασμό με τις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και εκείνες του αρχηγού, έγινε ξεκάθαρο ότι η Εθνική είναι χωρισμένη στα δύο. Η ομάδα ζει πρωτοφανείς καταστάσεις, αφού υπάρχουν διαλυτικά στοιχεία, που εκδηλώνονται με δημόσιο τρόπο. Όσα έχουν πει Αναστασιάδης και Παπασταθόπουλος κάνουν το γύρο της χώρας και, πλέον, η ΕΠΟ βρίσκεται ενώπιον νέας τεράστιας κρίσης, καλούμενη να πάρει άμεσα αποφάσεις.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Αναστασιάδης που κλήθηκε να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σκοπό να ενώσει, να βάλει κανόνες και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, ενώ τελικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Από την άλλη, ο αρχηγός που έχει προσφέρει τα μέγιστα εδώ και πολλά χρόνια, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά με τις δηλώσεις του να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτές του προπονητή περί εξαιρετικού προσώπου στα δύο εντός έδρας ματς.

Ο Αναστασιάδης... σήκωσε το γάντι και έθεσε τον Σωκράτη εκτός Εθνικής, από τη στιγμή που δεν πιστεύει στην πρόκριση. Το δίλημμα γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρο και δυστυχώς για την Εθνική δεν αφορά μόνο τον παπασταθόπουλο, αλλά όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, μαζί με όσα μετέδωσε ο ΟΤΕ, ότι στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται Μανωλάς και Τοροσίδης, που βρίσκονται σε δυσμένεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Με το ματς με την Φινλανδία στο Τάμπερε να είναι σε σχεδόν 3 μήνες, μπορεί το παιχνίδι να αργεί, αλλά να συνυπάρξουν όλοι μαζί φαίνεται αδύνατο. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, με την Εθνική να είναι ένα «καζάνι» που... σιγοβράζει και την ΕΠΟ να πρέπει να δώσει λύσεις, για να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Σωκράτης-Μανωλάς στον Γραμμένος: «Αποφάσεις ή σταματάμε»!

Όπως μετέδωσε, μάλιστα, ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος είπαν στον Βαγγέλη Γραμμένο, ότι σταματούν από την Εθνική ομάδα, αν δεν υπάρξουν άμεσες αλλαγές στην Εθνική. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός και η Τετάρτη (12/6) είναι μια καθοριστική μέρα, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη