Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κάλεσμα στον Σίλβα από τον πρώην προπονητή του!

  15/06/2019 13:53
Κάλεσμα στον Σίλβα από τον πρώην προπονητή του!

Κάλεσμα στον Σίλβα από τον πρώην προπονητή του!

  15/06/2019 13:53
Θετική και πολύ υποσχόμενη ήταν η παρουσία του Ιγκόρ Σίλβα στην ΑΕΚ την περασμένη περίοδο. Οι Λαρνακείς δεν θα ήταν αρνητικοί στην παραμονή του Βραζιλιάνου, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά δεν παίζυν μόνοι τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10, ο Σίλβα έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται ο Σάββας Παντελίδης, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής είχε συνεργαστεί στον Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η ακριβής ημερομηνία άφιξης του Ντάνιελ Σούντγκρεν στη Θεσσαλονίκη δεν έχει ξεκαθαρίσει και οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας. Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!», είναι και αυτή του Ιγκόρ Σίλβα.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίστηκε τη περσινή περίοδο στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Άρης, πάντως, θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πράσινο φως για τον Ιγκόρ Σίλβα έχει ανάψει και ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, γνωρίζει τον Βραζιλιάνο, από τη κοινή τους θητεία στον Αστέρα Τρίπολης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας