Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο παλιός γνώριμος που ξανασμίγει με τον Αναστασίου

  16/06/2019 17:05
Ο παλιός γνώριμος που ξανασμίγει με τον Αναστασίου

Ο παλιός γνώριμος που ξανασμίγει με τον Αναστασίου

  16/06/2019 17:05

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστό το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, με τον Στιβ Ρούτερ να αναλαμβάνει ως βοηθός του.

Ο Άγγλος, Στιβ Ρούτερ έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια με τον Αναστασίου σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ θα είναι τα ίδια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Περιστερίου:

Με την καλοκαιρινή προετοιμασία να ξεκινάει σε λίγες μέρες, ανακοινώνεται το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν 2019/20 θα παραμείνει σχεδόν όμοιο του περσινού με μόνο μια έλευση νέου προσώπου.

Συγκεκριμένα βοηθός προπονητή του κ. Αναστασίου θα είναι ο Άγγλος, Steve Rutter. Ο κ. Ρούτερ συνεργάστηκε με το νέο μας προπονητή αρκετά χρόνια σε Παναθηναϊκό, Ρόντα και Κορτράικ ενώ έχει διατελέσει και επικεφαλής ακαδημιών της Αγγλικής, Γέοβιλ. Πέρυσι βρέθηκε και πάλι σε μια Αγγλική ομάδα, την Λούτον όπου είχε το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν θα αλλάξουν σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν.

Ο Σωτήρης Ρούσσης θα είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης και ο Γιώργος Πήδουλας, γυμναστής αποκατάστασης.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Σλόμπονταν Σούιτσα και αναλυτής αγώνων ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Πηγή: Gazzeta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας