Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Ομόνοια τον έψαχνε, στον Ατρόμητο τον βρήκε ο Αναστασίου!

  24/06/2019 18:07
Στην Ομόνοια τον έψαχνε, στον Ατρόμητο τον βρήκε ο Αναστασίου!

Στην Ομόνοια τον έψαχνε, στον Ατρόμητο τον βρήκε ο Αναστασίου!

  24/06/2019 18:07

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Χάρη Χαρίση, ο Ατρόμητος παρουσίασε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή. Ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε ελεύθερος από την Νότιγχαμ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος -σε αντίθεση με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην Ομόνοια- βρήκε στο πρόσωπό του τον γκολτζή επιθετικό που έψαχνε μετά την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ελλαδίτης σέντερ-φορ προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να γίνω και εγώ μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου. Η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο κ. Σπανός και ο κ. Αγγελόπουλος με έκαναν να αποδεχθώ άμεσα την πρόταση της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπό μου κ. Χαριστέα και το νέο μου προπονητή κ. Αναστασίου.

Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και ο Ατρόμητος ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Αποδέχθηκα την πρόταση ενός συλλόγου που διαθέτει κορυφαίες εγκαταστάσεις στα επίπεδα του εξωτερικού, τις οποίες δύσκολα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τους στόχους μας, θα ήθελα να κάνουμε σε πρώτη φάση μια καλή πορεία στην Ευρώπη ώστε να ενισχύσουμε και άλλο την εικόνα της ομάδας στο εξωτερικό και στη συνέχεια να πάμε ακόμα ψηλότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι να πετύχω πολλά τέρματα με τη φανέλα του Ατρομήτου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Τέλος θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας γιατί γνωρίζω το πόσο πολύ αγαπάει τον Ατρόμητο και να τους πω ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να κάνουμε το χαμόγελο στα χείλη τους ακόμα μεγαλύτερο».
Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας