Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο όρος στην επίσημη πρόταση του Ατρομήτου σε Γιαννιώτα

  27/06/2019 08:30
Ο όρος στην επίσημη πρόταση του Ατρομήτου σε Γιαννιώτα

Ο όρος στην επίσημη πρόταση του Ατρομήτου σε Γιαννιώτα

  27/06/2019 08:30

Δυναμικά για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα κινείται ο Ατρόμητος, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου τον έχει υποδείξει και οι Περιστεριώτες επιχειρούν να τον κάνουν δικό τους.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν έδειξε απλά ενδιαφέρον, σύμφωνα με τη «Live Sport», αλλά προχώρησε και σε επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη. Το θέμα του Έλληνα άσου, βέβαια, είναι πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και, αναφορικά με αυτό, ο Ατρόμητος έχει θέσει έναν όρο στον αθλητή.

Ο όρος αυτός αναφέρει, ότι πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος από την Ένωση και να μην καταβληθεί, επομένως, ποσό για την απόκτησή του. Κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά περίπλοκο αυτή τη στιγμή, αλλά στα Δυτικά προάστια είναι αποφασισμένοι να πιέσουν για την απόκτησή του, ελπίζοντας να πείσουν τον παίκτη και στη συνέχεια να κάνουν την ΑΕΚ να υποχωρήσει.

Ο Γιαννιώτας, υπενθυμίζεται, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ανόρθωσης, η οποία -σε αντίθεση με τον Ατρόμητο- φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει αποζημίωση στην ΑΕΚ, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: sdna.gr
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας