Έκλεισε Κολοβό ο Παναθηναϊκός!

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλλιού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος βρήκε τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους πράσινους και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές σε συμβόλαιο τριών ετών με τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ενημέρωσε επίσημα το βράδυ της Τρίτης, ότι έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, το κασέ του οποίου είναι κοντά στις 200.000 ευρώ.

Πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης, οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως αριστερό «φτερό», όσο και στον άξονα και δη πίσω από τον επιθετικό.

Ο Κολοβός ήθελε να αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά την φυγή του Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική της ηγεσία και όταν του παρουσιάστηκε η προοπτική του Παναθηναϊκού έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βρει την λύση με την κυπριακή ομάδα και να φορέσει το τριφύλλι της ελληνικής ομάδας.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει έγκαιρα για την εξέλιξη της λύσης συμβολαίουτου Κολοβού με τον κυπριακό σύλλογο, με τον οποίον είχε φέτος 4 γκολ σε 18 παιχνίδια, που τον έφεραν ξανά στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, με την οποία σκόραρε το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης στην Ζένιτσα απέναντι στην Βοσνία.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου