Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Παναθηναϊκός: Κλεισμένος ο Ζοάο Νούνιες

  19/07/2019 08:19
Παναθηναϊκός: Κλεισμένος ο Ζοάο Νούνιες

Παναθηναϊκός: Κλεισμένος ο Ζοάο Νούνιες

  19/07/2019 08:19

Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού θεωρούν στην Πολωνία τον Ζοάο Νούνιες. Τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα φορά τα πράσινα την επόμενη σεζόν και υποστηρίζουν ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέχια Γκντανσκ μετακομίζει στην Αθήνα, επειδή δελεάζεται από το μέγεθος του «τριφυλλιού».

Πράγματι, ο Νταμπίζας έχει κλεισμένο τον Νούνιες, τον οποίο θεωρεί μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Ο 23χρονος αμυντικός προέρχεται από γεμάτες χρονιές, διακρίνεται για το ύψος, το άλμα και τη δύναμη του, έχει χαμηλό κασέ και μπορεί να βοηθήσει ως δεξιός μπακ. Ωστόσο, ο Νούνιες δεν προορίζεται για βασικός στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αντίθετα, ο Νταμπίζας προτίμησε να μην προχωρήσει με τον Μπαρτ Σένκενφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Νταμπίζας, αλλά επ' ουδενί δεν πείθει ότι θα ηγηθεί των μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον στο ποιοτικό επίπεδο. Επιπροσθέτως, ο 27χρονος παίκτης έχει δεχτεί υψηλή προσφορά από την Τουρκία και κατευθύνεται προς τα εκεί.

Μόλις οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Νούνιες, ο Νταμπίζας θα «σκανάρει» για κεντρικούς αμυντικούς από το υψηλότερο ράφι. Όπως ήταν ο Βόσνιος Τόνι Σούνιτς ή ο Μολά Βαγκέ από το Μάλι, οι οποίοι θα ανέβαζαν τον δείκτη ποιότητας της αμυντικής γραμμής. Αυτή την περίοδο τέτοιοι στόπερ κοστίζουν, όμως στη διάρκεια του Αυγούστου οι τιμές θα πέσουν.

Έχοντας εξασφαλίσει επαρκή αριθμό λύσεων για το κέντρο της άμυνας, ο Νταμπίζας θα έχει το περιθώριο να περιμένει για τον βασικό στόπερ. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι θα ψωνίσει στο κόστος που έχει σχεδιάσει και δεν βιάζεται για την κίνηση του. Ο Νταμπίζας θα ξαναπαίξει με το χρόνο και θεωρεί ότι θα κλείσει τη συμφωνία που έχει κατά νου.
Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας