Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
header image
trans gif

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Βόρμγκουρ

  21/07/2019 18:32
Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Βόρμγκουρ

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Βόρμγκουρ

  21/07/2019 18:32

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή εκείνου που θα αποτελέσει τη «σταθερά» στην αμυντική γραμμή ενόψει της νέας σεζόν και μία περίπτωση που οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά για τη θέση αυτή είναι του Βίτο Βόρμγκουρ.

Ο 30χρονος Ολλανδός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη νορβηγική Μπραν ως τον προσεχή Δεκέμβριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχει ήδη δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί για τη συνέχεια της καριέρας του.

Για την ώρα δεν υφίσταται κάποιας μορφής συμφωνία του ποδοσφαιριστή με το τριφύλλι, ωστόσο, ο Βόρμγκουρ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Νταμπίζα και Δώνη και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Ο Βόρμγκουρ ξεκίνησε την καριέρα του από την ολλανδική Ντόβο πριν μεταπηδήσει στις Ακαδημίες του Άγιαξ. Η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ήταν η Ουτρέχτη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ντε Γράφτσαπ, Ντεν Χάαγκ και Άλεσουντ.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και στο δεξί άκρο της άμυνας, δίνοντας επιπλέον λύσεις στον προπονητή του, ενώ ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι το ύψος του (1,88) κάτι που αποτελεί ζητούμενο για τον Γιώργο Δώνη που επιθυμεί να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα κυριαρχεί στον αέρα. Πρέπει να σημειωθεί πως με βάση τα στατιστικά που τον ακολουθούν και με δεδομένη τη θέση του έχει αρκετά καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Πηγή: Sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας