Ο Ολυμπιακός κρίνει την έδρα στο ευρωπαϊκό ζευγάρι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει είτε τη Χόνβεντ είτε την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με το πρώτο ματς να έχει οριστεί εκτός έδρας για τις 8 Αυγούστου από την κλήρωση της UEFA που έλαβε χώρα στη Νιόν και τη ρεβάνς στις 15 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τα προκριματικά του Champions League από την Βικτόρια Πλζεν και συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League απέναντι στην Αντβέρπ, τότε θα παίξει αυτός γηπεδούχος στις 15 Αυγούστου και η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη εκείνη την ημερομηνία.

Δηλαδή η έδρα της Ένωσης είτε κόντρα στη Χόνβεντ είτε κόντρα στην Κραϊόβα θα αλλάξει αναγκαστικά σε αυτήν την περίπτωση βάσει του κανονισμού της UEFA μιας και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή έδρας στην ομάδα που προέρχεται από το Champions League.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ θα γνωρίζει το βράδυ της επόμενης Τρίτης (30/7) αν θα παίξει το πρώτο ματς στις 8 Αυγούστου εκτός έδρας και τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 15 Αυγούστου, ενώ την Πέμπτη 1η Αυγούστου θα γνωρίζει και τον αντίπαλο μετά την ολοκλήρωση της ρεβάνς του Χόνβεντ - Κραϊόβα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ αντιμετωπίσει τη Χόνβεντ, τότε αν το παιχνίδι στην Ουγγαρία γίνει στις 8 Αυγούστου, θα λάβει χώρα στο Γκιορ, ενώ αν διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου εκτός έδρας, τότε θα λάβει χώρα στο γήπεδο της ΜΤΚ της Βουδαπέστης.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες