ΒΙΝΤΕΟ: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δοκιμάζουν τη φωνή τους σε βραδιά καραόκε

Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι μία δύσκολη περίοδος. Ωστόσο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να πτοούνται, αφού εκτός από το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο, αποφάσισαν να δείξουν και τις ικανότητες τους στο τραγούδι.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κάποιοι το λένε ομάδα. Εμείς συνηθίζουμε να το αποκαλούμε οικογένεια γιατί έτσι το νιώθουμε. Το βίντεο που ακολουθεί ενισχύει το επιχείρημά μας.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία είναι μία δύσκολη περίοδος. Πολλές μέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένεια, πολλή και σκληρή δουλειά με προπονήσεις και φιλικά, δύσκολες συνθήκες, εγκλεισμός σε ένα ξενοδοχείο. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο. 

Λογικό είναι λοιπόν παίκτες και επιτελείο να αναζητούν τρόπους να σπάσουν την ρουτίνα και να κάνουν την παραμονή στο Χορστ όσο πιο ευχάριστη γίνεται.Το βράδυ της Τετάρτης (24.07) στο Parkhotel στήθηκε μία οικογενειακή βραδιά, γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι. 

ΠΑΟΚ: Ποδοσφαιριστές και προπονητής αποφάσισαν να τσαλακωθούν
Οι ποδοσφαιριστές, αλλά κι ο προπονητής αποφάσισαν να τσαλακωθούν. Πήραν τα μικρόφωνα και έγιναν μία παρέα. Το ωράριο έγινε λίγο πιο ελαστικό, το αλκόολ αντικαταστάθηκε από νερό και ισοτονικά, αλλά το πάρτι ήταν ξέφρενο. 

Κάποιοι τα πήγαν περίφημα, όπως οι δύο φιναλίστ Ελ Καντουρί και το ζευγάρι Ενρίκε – Ροντρίγκο , με τον Μαροκινό να κερδίζει στο φινάλε την παρτίδα. Άλλοι προσπάθησαν, αλλά… δεν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους. 

Στα highlights της βραδιάς η συμμετοχή του Άντερσον Εσίτι που μπήκε στο διαγωνιστικό κομμάτι την τελευταία στιγμή, αλλά πήρε πολλές και θετικές κριτικές από την κατά τα άλλα αυστηρή κριτική επιτροπή, αλλά και οι ικανότητες του Αμπέλ Φερέιρα στο τραγούδι, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν