Το «φρούριο» της Μόλντε που βρίσκει στον δρόμο του ο ʼρης

Η Μόλντε πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κουκαρίτσκι και θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Το μηδέν στη Νορβηγία δεν την επηρεάσε, αφού με εξαιρετική εμφάνιση στη Σερβία, η Μόλντε πέρασε το εμπόδιο της Κουκαρίτσκι (3-1,0-0) και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αναζητά τη χαμένη αίγλη, αλλά για να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καλείται να περάσει το εμπόδιο του Αρη. 

Η Μόλντε θεωρείται από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις του νορβηγικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε, μετά την συμπλήρωση 16 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ διαθέτει την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 37 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο «Άκερ Στάντιον» από τον Μάιο του 2018! Η Μόλντε στον 1ο Προκριματικό Γύρο απέκλεισε την Ρέικιαβικ επικρατώντας 7-1 στην έδρας της, ενώ η ρεβάνς έληξε ισόπαλη δίχως σκορ.

Μεγάλα αστέρια της MFK θεωρούνται ο Νιγηριανός, Οχι Ομοϊουανφό με 11 γκολ σε 16 ματς (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος) και ο ποιοτικός Νορβηγός μέσος Μάγκνους Έικρεμ (16 συμ./8 γκολ).

Παρελθόν από τον νορβηγικό σύλλογο αποτελεί ο Δανός δεξιός μπακ, Κρίστοφερ Ρέμερ, καθώς θα συνεχίσει στην βελγική Βέστερλο. Η Μόλντε από το 2014 όταν πανηγύρισε το νταμπλ παραμένει δίχως τίτλο, ενώ στις δύο τελευταίες σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη