Αλέφαντος: Θα περάσει και τους Τούρκους ο Ολυμπιακός

Ο Νίκος Αλέφαντος ενθουσιάστηκε βλέποντας τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν και εκφράζει τα συναισθήματά του. 

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από αυτήν την ομάδα, το είχα πει στη στήλη ότι θα πέρναγε άνετα. Μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ, μετά ισορρόπησε το ματς αλλά μου άρεσε που ο Ολυμπιακός ήταν συμμαζεμένος. Δεν έπαιζε ξέφραγο αμπέλι, έπαιζε υπομονετικά και προσεκτικά στην άμυνα.

Ο Σεμέδο με τον Μεριά έκαναν πολύ καλό δίδυμο, πλούσια σωματικά προσόντα και οι δύο. Τα δύο μπακ, ο Τσιμίκας και ο Ομάρ ήταν συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά τους. Δεν κινδύνεψε ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με το πρώτο ματς. Έπαιζε προσεκτικά μέχρι να έρθει το γκολ.

Μόλις ήρθε το πρώτο γκολ, η Πλζεν κατέρρευσε. Ανοίχτηκε και έφαγε και τα άλλα. Κες κε σε Πλζεν; Τι να μας πει η Πλζεν, ούτε το όνομά της δεν μπορούμε να προφέρουμε. Την είχα μπανίσει από το πρώτο ματς, έναν παικταρά δεν είχε.

Θα περάσει και τους Τούρκους ο Ολυμπιακός. Διαβάζω ότι η Μπασάκσεχιρ έχει αποδυναμωθεί, έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει τακτική, είναι στην κατάλληλη φάση να πεταχτεί έξω από τον Ολυμπιακό. Καλύτερη ομάδα βέβαια από την Τσέχικη, αλλά ομάδα γειτονιάς είναι αυτήν στην Τουρκία. Ο σοβαρός Ολυμπιακός θα τους αποκλείσει.

Εξασφάλισε τους ομίλους στο ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός αλλά μπορεί να πάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου άρεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξαναλέω. Πόναγε πέρσι στην άμυνα ο Ολυμπιακός.

Και ο Μπουχαλάκης πήγε καλά σε αυτό το ματς. Ο Γκιγιέρμε ήταν εκπληκτικός. Ο Βαλμπουενά προσπάθησε, αλλά το τέλειωμα δεν το έχει. Θα λείψουν τα γκολ του Φορτούνη. Ευτυχώς του βγήκε ο Γκερέρο σήμερα, και με κάποια τύχη. Ο Ποντένσε τα ίδια και τα ίδια, ωραίες προσπάθειες, χωρίς γκολ. Ο Μασούρας πρέπει να δουλέψει σκληρά. Έχει φόντα αλλά θέλει δουλειά.

Αυτό που μπάνισα εγώ είναι ότι ο Ελ Αραμπί θα είναι χώστης. Ας έπαιξε λίγο. Είδα τον τρόπο που χωνόταν γρήγορα και κάθετα μέσα στην περιοχή. Και έχει σωματικά προσόντα. Αυτός αν βγει φονιάς, θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, τον χρειάζεται.

Τον ΠΑΟΚ στα φιλικά δεν τον έχω δει πολύ, τον Παναθηναϊκό έχω δει αρκετά. Για αυτό το υλικό και με αυτούς τους παίκτες, έχει κάνει καλή δουλειά ο Δώνης. Έχουνε δεθεί καλά. Τραβάνε. Θα σταθούν καλά στο πρωτάθλημα. Για να το διεκδικήσουν πάντως, με τίποτα.

Πηγή: www.pagenews.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν