ʼρης και... δεν ήταν καλά

Ο Άρης πλήρωσε τα λάθη της άμυνάς του, έμεινε με 10 παίκτες στο β΄μέρος και η Μόλντε δέχτηκε τα «δώρα» (3-0), βάζοντάς του πάρα πολύ δύσκολα στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από δύναμη πυρός στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, σε «αχίλλειο πτέρνα» στη Νορβηγία. Η άμυνα του Αρη πρόδωσε τους Κίτρινους στο Μόλντε, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, να «πληρώνει» τα λάθη των Ρόουζ και Κουέστα και να χάνει με 2-0 από τη Μόλντε που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. 

Το «εφιαλτικό» πεντάλεπτο (από το 27' μέχρι και το 32') ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά στον Αρη που μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα δεν είχε απειληθεί από τους Νορβηγούς. 

Η Μόλντε κόντρα στη ροή του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε τα δώρα που τις έγιναν και με τους Γουλφ Έικρεμ και 'Εϊρίκ Χέσταντ έκανε τη «ζημιά» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Το 4-3-3 μπορεί να ήταν ορθό ως σκέψη, στην πράξη όμως έδειξε να μην ευνοεί τον Αρη που είχε αρκετά προβλήματα ανάπτυξης. Οι Κίτρινοι, ατύχησαν στις δύο καλές στιγμές τους στο παιχνίδι, με τους Σάσα και Ντιγκινί να πέσουν πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρε της Μόλντε που και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά. 

Το 2-0 του ημιχρόνου ανάγκασε τον Αρη να ανοίξει το παιχνίδι του κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Κίτρινοι να γίνουν πιο απειλητικοί, όμως η Μόλντε ήταν αυτή που στη φάση του 55' 'αγγιξαν το 3-0 με τον Σούντγκρεν ως από μηχανής Θεός να σώσει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. 

Το... στραβό για τον Αρη παιχνίδι, στράβωσε ακόμα περρισότερο, στο 64' όταν ο Φραν Βέλεθ αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό οι Νορβηγοί πέτυχαν στο 88' και τρίτο γκολ με τον Ελιγκσεν να διαμορφώνει το τελικό 3-0 που δίνει ξεκάθαρο και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στη Μόλντε.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες