Η διάψευση Καπιτανή για την επίθεση από Σαββίδη

Tο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ είχε και τρίτο ημίχρονο, αφού τα έντονα παράπονα του Δικεφάλου για τη διαιτησία του Πόουσον, έδωσαν λαβή σε ορισμένους να δημιουργήσουν κάποια ευφάνταστα σενάρια.

Μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, ωστόσο κάποιοι τον εμφάνισαν να... διακτινίζεται στο Άμστερνταμ κι όχι μόνο αυτό, αλλά να κάνει και «ντου» στον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, τον Κύπριο Κώστα Καπιτανή, εκφράζοντας του τα σοβαρά παράπονα του ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματα του Άγγλου ρέφερι. Η εν λόγω επίθεση δε, εμφανίζεται να... γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα. 

Μετά τη διάψευση από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ήρθε και η απάντηση-καταπέλτης του ίδιου του Κώστα Καπετανή. 

Το SDNA έψαξε και βρήκε στην Κύπρο τον διεθνή παρατηρητή διαιτησίας και τον ρώτησε αν υπάρχει κάποια βάση στο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά και γενικότερα αν υπήρξε κάποια ένταση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Τι μας απάντησε ο πολύπειρος Κύπριος διαιτητοπαράγοντας;

«Ούτε καν γνωρίζω τον κ.Σαββίδη, δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έγινε το παραμικρό. Δεν ξέρω τι εξυπηρετούν τέτοιες αναφορές»!

Σε ερώτηση για το αν έγινε κάτι άλλο επιλήψιμο, πριν ή μετά το τέλος του αγώνα, μας είπε πως: «Η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν άψογη, δεν έγινε το παραμικρό και δεν με πλησίασε κανείς για να μου εκφράσει το οποιοδήποτε παράπονο». 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση