Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δώνης: Οι υπάλληλοι του ΟΑΚΑ πήγαν μάλλον διακοπές

  19/08/2019 08:24
Δώνης: Οι υπάλληλοι του ΟΑΚΑ πήγαν μάλλον διακοπές

Δώνης: Οι υπάλληλοι του ΟΑΚΑ πήγαν μάλλον διακοπές

  19/08/2019 08:24

Παράπονα από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ είχε ο Γιώργος Δώνης μετά το 3-0 σε βάρος της Ξάνθης. Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανέφερε στη Nova:

"Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Αλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως 'αρρώστησε' το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι 'άρρωστο' το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

"Εχουμε πολλά πράγματα την ανάπτυξή μας. Σε έναν σημαντικό βαθμό τα έχουμε αφομοιώσει. Ο νέοι παίκτες προσαρμόζονται καλύτερα".

Για τον κόσμο:

"Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά. Η δουλειά μας είναι να προοδεύσει η ομάδα. Να βελτιώνονται και οι παίκτες και όποιος θέλει να έρθει να μας παρακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος".

Για τις μεταγραφές:

"Θυμάστε πριν φύσουμε για προετοιμασία που δεχόμασταν κριτική ότι δεν έχουμε κάνει μεταγραφή. Ηταν μεγάλος ο αριθμός των μεταγραφών που ζήτησα και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό. Δεν έχουμε εκατομμύρια. Η δουλειά του τεχνικού διευθυντή δεν είναι εύκολη. Με περιορισμένο μπάτζετ πρέπει να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Γίνεται καλή δουλειά. Θα είμαστε μία καλή ομάδα".

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας