Διετές συμβόλαιο με 640 χιλ. ευρώ συν μπόνους για Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός!

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, που αποφάσισε να κάνει μια, βελτιωμένη, τελική προσφορά στον παίκτη.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Live Sport», οι «πράσινοι» πρότειναν διετές συμβόλαιο στον Άγγλο μέσο, με πάγιες αποδοχές άνω των 300 χιλιάδων ευρώ και μπόνους, με τα οποία η αμοιβή του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Κάπως έτσι, στην ομάδα ελπίζουν να έχουν καταφέρει να κάνουν τη ρελάνς τους, που θα πείσει τελικά τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας, με το SDNA να σας έχει αποκαλύψει, ότι έχει πει το «ναι», για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Με λίγα λόγια, η προσφορά αφορά ένα ποσό της τάξης των 640 χιλιάδων ευρώ στο τέλος της διετίας χωρίς τα μπόνους, κάτι που θα καταστήσει τον Ρόντγουελ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού με τα υπάρχοντα δεδομένα. Κι αυτό, γιατί οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Εμάνουελ Ινσούα δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία με την ομάδα, ώστε να γίνουν γνωστά και τα ποσά που αμφότεροι θα πάρουν, εφόσον γίνει το deal μαζί τους.

Η τελική πρόταση δεν έγινε, πάντως, μόνο για να δελεαστεί ο Ρόντγουελ, αλλά και να φανεί, ότι αν τελικά πει το «ναι», η ομάδα δε θα πάει για άλλο παίκτη στις θέσεις που μπορεί να καλύψει, είτε στα χαφ δηλαδή είτε στο κέντρο της άμυνας. Αν, βέβαια, αρνηθεί, ο Νίκος Νταμπίζας είναι έτοιμος, αναφορικά με τις άλλες λύσεις παικτών για τις θέσεις αυτές, ενώ σύντομα θα κλείσει και επιθετικό. Το τελευταίο ίσως έρθει και πιο γρήγορα από το τέλος της υπόθεσης του 28χρονου «άσου», ώστε να γίνει ξεκάθαρο και το πού θα καταλήξουν οι Βέργος, Καμπετσής και Σέχου.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας