Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σέντρα το Σαββατοκύριακο για τη Super League

  23/08/2019 15:00
Σέντρα το Σαββατοκύριακο για τη Super League

Σέντρα το Σαββατοκύριακο για τη Super League

  23/08/2019 15:00

Στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου τίποτα δεν θεωρείται αυτονόητο, ούτε καν η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, η τηλεοπτική στέγη των ομάδων, η πρώτη σέντρα. Στο... παρά ένα υπάρχουν ένα κάρο ανοικτά "μέτωπα" για μια ακόμη χρονιά και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, καλείται να τα λύσει.

Βέβαια, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο κανονικά το πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Ο κ. Λυσάνδρου τόνισε ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ και διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο οι φήμες ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε στις ομάδες ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, από τη Λίγκα λένε πως "οποιαδήποτε 'πληροφορία' διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες". Αυτό που ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι πως η νομική υπηρεσία της Λίγκας θα εξετάσει το τι θα ισχύσει με τις δυο ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (ΠΑΟΚ και ΟΦΗ) και τι κινήσεις μπορούν να γίνουν, αν δεν βρεθεί άκρη.

Εν ολίγοις, θέλει να γνωρίζει η Super League τις επιπτώσεις σε περίπτωση που γινόταν διακοπή στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ρήτρες και με την ΕΡΤ και με τη NOVA που έχουν συμβόλαια με τις ομάδες. Πάντως, καμία ομάδα δεν ζήτησε διακοπή και αυτό που θα γίνει, είναι έλεγχος των συμβολαίων, ώστε να ξεμπλέξει το κουβάρι και να βρεθεί η άκρη του νήματος.

Και αν με τον Δικέφαλο υπάρχουν περιθώρια να υπάρξει λύση, μιας και έχει την επιλογή του ΟPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το PAOK TV, με τον ΟΦΗ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και οι υπόλοιπες 13 ομάδες βρίσκονται στο πλευρών των κρητικών. Σύμμαχός του ότι τις δυο πρώτες αγωνιστικές αγωνίζεται εκτός έδρας και υπάρχει χρόνος. Μην ξεχνάμε ότι μετά την 2η αγωνιστική υπάρχει διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Μετά το πέρας του Δ.Σ., ανακοίνώθηκε πως επιλέχθηκε η εταιρεία Forthnet/Nova για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων του A' Γύρου του πρωταθλήματος της Super League, όπως συνέβη και πέρυσι, ενώ Θα συγκληθεί Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας