Πρεμιέρα με ιδιαιτερότητες για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία

Από τη στιγμή που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω της γνωστής ποινής, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να παίξει επίσημο παιχνίδι σε αντίθεση με τους άλλους μεγάλους. Αρχής γενομένης από σήμερα (24/8, 19:00) μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας.

Προφανώς, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι το "διπλό", ώστε να αρχίσει νικηφόρα στο ματς που ανοίγει τη σεζόν 2019-2020 στη Superleague. Η ομάδα του Δώνη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως αυτό δεν αρκεί... Πρέπει να δείξει ότι έχει την ουσία και μπορεί να πάρει νίκες και στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Τα στατιστικά του Τριφυλλιού στο γήπεδο της Λαμίας είναι λίγα, όμως είναι εξαιρετικά δυσάρεστα. Ο Παναθηναϊκός έχει επισκεφτεί μόλις δύο φορές την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αμφότερες την τελευταία διετία και μετράει μία ισοπαλία 1-1 και μία ήττα 1-0. Επιπλέον, η Λαμία τον έχει αποκλείσει δύο φορές από το Κύπελλο στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, με δύο νίκες στην έδρα της με 4-1 και 1-0.

Οι ιδιαιτερότητες του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει... επίσημο φετινό δείγμα του Παναθηναϊκού, σημαίνει ότι ο δείκτης δυσκολίας του παιχνιδιού ανεβαίνει. Ο Γιώργος Δώνης το ξέρει καλύτερα απ' όλους και έχει μιλήσει με τους παίκτες του στη διάρκεια της εβδομάδας, για να τους προετοιμάσει ψυχολογικά για το σημερινό ματς.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Δώνης θα διατηρήσει τη "συνταγή" των φιλικών. Με σύστημα 4-3-3, στην ενδεκάδα θα αρχίσουν οι Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός και Μακέντα.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας